12.1 C
Valls
Diumenge, Març 22, 2020

Mossos de la comisaria de Valls confinats per seguretat

Diferents agents del cos de Mossos d'Esquadra de Valls estarien confinats a les seves cases en patir algun símptome relacionat amb el coronavirus

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Valls estarien confinats a les seves cases després de patir alguns símptomes que podrien estar relacionats amb el covid-19. Tot i que no ha estat confirmat pel departament, es tractaria d’un escamot.

Arreu de Catalunya, diferents agents de Mossos d’Esquadra han patit casos de positiu de covid-19, mentre que altres es troben en quarantena. En el cas de Valls, i tal com informava Diari de Tarragona, diferents agents del cos de Mossos d’Esquadra de Valls estarien confinats a les seves cases en patir algun símptome relacionat amb el coronavirus. Tot i així els serveis del cos de seguretat no es veurà debilitat tot i les “possibles baixes que es poden produïr aquests dies”. De moment, no hi ha cap cas confirmat de positiu.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

VÍDEO | Els comerciants de Valls, amb un sabor “agredolç” després de la primera setmana de confinament

La capital de l'Alt Camp i el comerç local de la ciutat de Valls supera la primera setmana de confinament pel coronavirus

Salut confirma 69 nous morts per coronavirus a Catalunya i s’eleva la xifra de víctimes a 191

Salut confirma 69 nous morts per coronavirus a Catalunya i s'eleva la xifra de víctimes a 191

Marta Galimany: “Com més setmanes de confinament, pitjor serà l’estat de forma”

La vallenca s’ha adaptat a les circumstàncies de la situació extraordinària que pateix el país

Preocupació i incertesa entre els cellers de la demarcació de Tarragona per la crisi del coronavirus

Les cinc denominacions d'origen del territori, que apleguen prop de 300 cellers i més de 4.000 viticultors, mostren preocupació davant el fre gairebé total de les vendes.

El coronaviris fa suspendre el PrimaverArt del Morell

A just un mes del PrimaverArt, previst pels dies 17, 18, i 19 d’abril, l’equip de la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi veu molt complicat “poder dur a terme la sisena edició del festival tal com nosaltres voldríem”