15.1 C
Valls
Dilluns, Març 23, 2020

Els Mossos alerten que circula una web fraudulenta que ofereix generar el certificat autoresponsable

Els Mossos d’Esquadra alerten que circula a través de Whatsapp una pàgina web fraudulenta que ofereix generar el certificat autoresponsable de la Generalitat en format digital.

Des d’aquest enllaç es demanen les dades personals de l’usuari. Els Mossos reclamen a la ciutadania que només es descarregui el certificat des de les pàgines oficials del Departament d’Interior.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Federació Espanyola de Futbol aprova la suspensió de totes les competicions no professionals fins a nou avís

Les competicions professionals de futbol no tornaran fins que les autoritats del govern espanyol considerin que es poden reprendre sense que això suposi un risc per a la salut de les persones.

Les custòdies compartides, en ‘standby’ per l’estat d’alarma?

Resolem alguns dels dubtes que el decret de l'estat d'alarma ha fet aflorar entre les mares i pares divorciats amb fills menors al seu càrrec

A quines sancions i multes ens enfrontem per saltar-nos l’estat d’alarma?

”S’han de tenir en compte quatre preceptes legals i que recullen les sancions a imposar als que no respectin les restriccions imposades pel Govern”, explica Mayte González, experta en dret penal i processal.

Més de 33.000 casos de covid-19 a l’Estat espanyol

L’Estat espanyol ja acumula 33.089 casos confirmats de coronavirus i 2.182 morts per la malaltia. La xifra suposa un increment de 4.517 nous casos en les últimes 24 hores