7.6 C
Valls
Dijous, Març 26, 2020

Previsió de neu per demà dijous entre 400 i 600 metres

Nevada a Cabra del Camp en una imatge d’arxiu.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya avisa de la situació que pot produir-se en les pròximes hores en diferents indrets de Catalunya a nivell climatològic. En diferents parts del país hi ha avís de previsió de neu a cotes baixes. A l’Alt Camp s’ha pogut veure aquest dimecres 25 de març una petita nevada “anecdòtica” a Querol, a primera hora del matí, però no ha anat a més. La situació es pot complicar en les pròximes hores tal com avisa el Servei Metereològic.

Si avui dimecres la cota de neu, en diferents punts del país la cota de neu rondava els 600 metres en general, amb el pas de les hores, la nevada es podria estendre a les es comarques de la Catalunya Central i al prelitoral. Demà dijous 26 de març la cota de neu baixarà i oscil·larà entre els 400 i 600 metres en general, tot i que podrà situar-se localment per sota. Es podran superar els 2 cm de gruix a cotes superior a 500 metres.

De fet, el mapa que ha ofert el Departament de Territori i Sostenabilitat de Catalunya mostra com en zones de Catalunya hi pot haver perill alt, entre elles es trobaria la comarca de l’Alt Camp.

Protecció Civil recomana molta prudència en els desplaçaments a les zones afectades per la neu, especialment a les carreteres secundàries, i recorda que la mobilitat s’ha de limitar al mínim i els desplaçaments només es poden fer en els casos previstos pel decret d’estat d’alarma.

Des de Voluntaris de Protecció Civil de Valls tindran diferents membres preactivats per a fer seguiment en cas de ser necessari.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Previsió de neu per demà dijous entre 400 i 600 metres

A les comarques de la Catalunya Central i al prelitoral i la cota de neu baixarà i oscil·larà entre els 400 i els 600 metres

La dura dada que dona les patronals del comerç sobre el coronavirus

El sector reclama al sector públic que se suspengui el pagament d'impostos, especialment les liquidacions mensuals i trimestrals de l'IVA, IRPF, societats, cotitzacions a la seguretat social i quotes d'autònoms.

El Govern intervé la Residència Ballús

Segons informa el Govern, atenent a l'alerta dels gestors privats del centre, s'ha encarregat a la fundació pública municipal Vilaniu la gestió immediata de l'equipament, amb una seixantena de residents

Més de 30 casos i 4 morts avui al Camp de Tarragona per coronavirus

A la província de Tarragona hi ha un total de 272 casos confirmats de persones que han donat positiu i un balanç de 9 morts.

L’Ajuntament de Vila-rodona impulsa mesures per a alleujar la càrrega fiscal de les famílies i per a frenar la propagació del coronavirus

L'Ajuntament pren mesures per alleujar la càrrega fiscal però també per frenar la propagació del Covid-19