10.1 C
Valls
Divendres, Març 27, 2020

Cau neu a les parts altes de l’Alt Camp

La neu ha agafat a les parts altes de la comarca, com per exemple a Querol o Mont-ral. La Diputació està netejant les carreteres afectades

Carrereta TV-7045 de Mont-ral aquest matí dijous 26 de març

En les darreres hores ha nevat a les parts altes de l’Alt Camp, una neu primaveral que ha arribat a agafar uns centímetres. Dos exemples d’això en són Querol i Mont-ral. Únicament ha calgut actuar per netejar les carreteres, neteja que ha anat a càrrec de la Diputació de Tarragona.

Degut a l’activació de l’alerta del Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (Neucat), els serveis de carreteres de la Diputació de Tarragona han format quatre equips que durant aquest dijous treballen a les carreteres de les comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, la Conca de Barberà i la Terra Alta espargint fins a 40 tones de sal per evitar les gelades i precipitacions previstes per aquesta tarda.

Per tal de garantir les mesures preventives de contagi del Covid-19, la Diputació ha reduït al màxim el personal en aquesta actuació amb un únic ocupant per vehicle mobilitzat. Així, cada brigada està composta només per dos treballadors, un que condueix el camió llevaneus i un altre que porta el vehicle pilot i realitza tasques de suport i senyalització.

D’acord amb les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, la cota de neu oscil·larà entre els 400 i els 600 metres, tot i que en moments de xàfec es podrà situar per sota. Segons Protecció Civil, aquestes precipitacions seran de caràcter local i podran afectar el litoral i prelitoral del sud de Tarragona.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Pius Hospital de Valls rebrà atenció de set professionals de l’EASPS

Es posen a disposició dels malalts de coronavirus 230 professionals de diferents disciplines per fer atenció emocional, social i espiritual

Bargalló descarta un aprovat general tot i que reconeix que l’avaluació no podrà ser “universal”

El conseller ha explicat també que s'ha decidit ampliar les targetes moneder per a les famílies amb beca menjador per als dies feiners de Setmana Santa, quan en principi aquestes famílies no tenien dret a beca.

La CUP considera insuficients les mesures relatives a les residències de gent gran aprovades pel govern espanyol

Des de la candidatura rupturista demanen a la Generalitat que intervingui de manera immediata i urgent la gestió de totes les residències de gent gran a Catalunya, tal com han fet amb la residència Ballús.

Per ara a Valls s’han posat una vintena de sancions per saltar-se el confinament

Per ara la Policia Local ha posat 22 sancions i ha efectuat dues detencions per motius relacionats amb l'estat d'alarma

El sector turístic de la demarcació de Tarragona es resigna a perdre la Setmana Santa

El sector turístic de la demarcació de Tarragona assumeix que no podrà fer ni un euro de caixa aquesta Setmana Santa