15.1 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

El vallenc Adrià Martí rep el Premi Taronja de Gràfica Publicitària de l’EADT

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) un any més, ha lliurat els Premis Taronja als millors projectes finals del centre, en un acte que fou presidit per la diputada delegada dels Centres Educatius d’Art de Diputació, Judit Fàbregas.

Aquests guardons premien els cinc millors projectes finals del curs passat, un guardó per a cadascuna de les cinc especialitats d’estudis reglats que actualment ofereix l’Escola: Disseny Gràfic, Pintura, Joieria, Il·lustració i Fotografia:

El Premi Taronja de Gràfica Publicitària ha premiat el projecte tipogràfic del vallenc Adrià Martí, que ha elaborat els alfabets complets i les corresponents fonts tipogràfiques a partir de les lletres de dos rètols situats a la ciutat de Valls.

El Premi Taronja de Fotografia artística ha recaigut en el treball de Marta Recasens, que ha autoeditat un llibre amb retrats que ha realitzat a partir de conèixer i interpretar les inquietuds de diferents persones a través de l’objectiu de la càmera.

Un llibre il·lustrat i escrit per Julio Aliau, que explica les vivències de la seva àvia que va emigrar a meitats del segle XX i pensat per ser llegit i vist per nens, s’ha endut el Premi Taronja d’Il·lustració.

Miquel de Armengol ha realitzat un autoretrat col·lectiu amb la participació d’un col·lectiu de nens i un altre d’avis i àvies que han pintat petites parts d’una imatge del seu propi rostre, el seu projecte ha rebut el Premi Taronja d’Arts Aplicades al Mur.

Finalment, Eva Nula, rebrà el Premi Taronja de Joieria Artística per un projecte on planteja joies adhesives col·locades no sobre el cos sinó sobre els miralls establint un joc divertit i alhora reflexiu sobre el propi concepte de joia.

A més del lliurament dels premis, també es va inaugurar una exposició amb una selecció dels millors projectes finals del curs 2013/2014, on a més dels projectes guanyadors es podran veure dos projectes més de cada especialitat, en una mostra a l’espai expositiu central de l’escola amb un total de 15 projectes, a més de la imatge gràfica realitzada especialment per aquesta edició dels Premis Taronja 2014.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Gairebé s’arriba als 500 morts per coronavirus a l’estat

En les darreres 24 hores la crisi del cornavirus a incrementat a l'Estat Espanyol. En un sol dia s'han sumat 150 morts i pràcticament 2.000 casos

Una dona de 88 anys, primera mort per coronavirus al Pius Hospital de Valls

La primera mort per coronavirus al Pius Hospital de Valls es tracta d'una dona de 88 anys no resident a la comarca i que es trobava al Pius hospitalitzada

L’Ajuntament pren aquesta mesura envers l’Oficina d’Atenció Ciutadana

L’atenció ciutadana ara s’haurà de fer a través del número de telèfon de la centraleta municipal,

El Consell Comarcal aprova serveis mínims per la crisi del Covid-19

El personal inclòs en els serveis mínims, amb teletreball, només ha d’acudir a les oficines comarcals quan es requereixi la seva presència per qüestions organitzatives o de força major.

El Govern donarà un ajut de fins a 2.000 euros per a uns 4.500 autònoms amb una reducció “dràstica” dels ingressos

L'ajut serà de fins a 2.000 euros per persona, i es preveu que pugui beneficiar a uns 4.500 autònoms.