9 C
Valls
Dimecres, Març 25, 2020

Més de 30 casos i 4 morts avui a la demarcació de Tarragona per coronavirus

A la província de Tarragona hi ha un total de 272 casos confirmats de persones que han donat positiu i un balanç de 9 morts.

Avui dimarts 25 de març s’ha donat a conèixer les noves dades en relació al nombre confirmats acumulats per Covid-19 a la demarcació de Tarragona. En aquest sentit, el Departament de Salut ha confirmat que a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona s’han confirmat 36 casos de Covid-19, elevant a 231 el nombre de confirmats acumulats des de l’inici de la pandèmia. Salut confirma quatre morts a la demarcació en el dia d’avui i s’eleva a 8 els morts acumulats. dels 36 casos, s’han de sumar els casos que s’han donat a conèixer a la Residència Ballús de Valls i que publicava El Vallenc aquest matí.

De total acumulats de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, un total de 124 es troben ingressats, dels quals 33 mantenen ingrés a l’UCI. Per altra banda, a la Regió Sanitària de les Terres de l’Ebre hi ha hagut 8 casos nous confirmats de coronavirus, elevant a 41 el nombre de casos acumulats. Dels acumulats n’hi ha 15 hospitalitzats, dels quals 8 es troben a l’UCI.

D’aquest manera, a la província de Tarragona hi ha un total de 272 casos confirmats de persones que han donat positiu i un balanç de 9 morts.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Més de 30 casos i 4 morts avui a la demarcació de Tarragona per coronavirus

A la província de Tarragona hi ha un total de 272 casos confirmats de persones que han donat positiu i un balanç de 9 morts.

L’Ajuntament de Vila-rodona impulsa mesures per a alleujar la càrrega fiscal de les famílies i per a frenar la propagació del coronavirus

L'Ajuntament pren mesures per alleujar la càrrega fiscal però també per frenar la propagació del Covid-19

Els teatres de Valls alteren la seva programació escènica per la pròrroga de l’estat d’alarma

En concret es tracta de dues propostes programades al Teatre Principal: el concert d'El Petit de Cal Eril, previst pel 28 de març, i el muntatge Vaig ser pròsper, de la companyia Projecte Ingenu i

Comandaments de les policies locals reclamen equips de detecció ràpida del virus al ministre Illa

Els equips de detecció ràpida permetrien aclarir si hi ha o no covid-19 i, en cas negatiu, agilitzar la reincorporació al servei.

La selectivitat es farà entre el 22 de juny i el 10 de juliol amb canvis en el model i contingut de les proves

S'ha decidit modificar el model i el contingut de les proves amb l'objectiu que l'alumnat no es vegi perjudicat" per la situació generada pel coronavirus.