15.4 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Precs i preguntes en relació amb el 25N, el McDonald’s i la seguretat

L’últim punt del ple ha començat amb sis precs per part de la CUP. La regidora Anna Merino ha fet referència a la relació del consistori amb el McDonald’s, i ha demanat que es posin més en valor i es visibilitzin més iniciatives que garanteixin condicions laborals dignes i amb valor social. Entre altres precs, la CUP també ha criticat que l’Ajuntament no hagi preparat més actes amb motiu del 25N, dia contra la violència masclista.

Per part de Ciutadans, Cristina Laiz ha entrat en matèria de seguretat i ha criticat la falta de personal de Policia Local a la ciutat, tot dient que caldria acabar amb la inseguretat tant al Barri Antic com en barris de la perifèria com Mas Clariana.

Per acabar, diversos regidors de l’equip de govern han respost preguntes dels grups municipals.

 

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Comunicat del Pius Hospital de Valls davant les mesures adoptades pel Covid-19

El Pius Hospital de Valls ha reorganitzat l’activitat programada de consultes externes i gabinets de proves diagnòstiques.

El Pintor Rock s’avança a l’estiu

La organització avança les dates per aquest desè aniversari. Així, el Pintor Rock 2020 es celebrarà els dies 20, 21 i 22 d'agost

El gran gest que ha tingut l’Institut Jaume Huguet amb el Pius Hospital de Valls

L'Institut Jaume Huguet ha fet entrega de material al Pius Hospital de Valls per superar la crisi del coronavirus.

A l’estat, 13.700 casos de coronavirus

Les dades per infectats per Covid-19 puja un 18% més que el dia anterior i es supera la barrera de les 500 víctimes mortals que ha deixat fins ara aquesta pandèmia.

Els autònoms que cessin l’activitat o deixin de facturar un 75% respecte el semestre anterior podran cobrar l’atur

Pel que fa les empreses que es vegin obligades a suspendre un contracte per força major com a conseqüència del Covid-19, hauran d'acreditar la caiguda de l'activitat amb un informe davant de l'autoritat laboral, que haurà de contrastar-ho i donar una resposta en un termini de cinc dies des de la sol·licitud