15.6 C
Valls
Divendres, Març 20, 2020

Valls al 100%!

Voldria aprofitar aquestes primeres línies com a candidata de Junts per Valls a l’alcaldia per expressar, en primer lloc, el meu agraïment més sincer a tots els vallencs i vallenques que, en aquests darrers dies, m’heu manifestat el vostre suport. També a tota l’assemblea que aquesta mateixa setmana va aprovar per unanimitat la meva candidatura a encapçalar la llista de Junts per Valls a les properes eleccions municipals. Moltes gràcies per tot aquest suport i aquest escalf a tots els que m’heu dit, “endavant Dolors”. Per a mi, en aquest nou repte, és molt important.

En segon lloc, també el més gran dels agraïments a l’Albert Batet. La ciutat ha tingut el millor alcalde, amb el qual tots els que l’hem acompanyat aquests anys hem après, hem fet avançar la ciutat i l’hem fet créixer. El fet de no presentar-se a les properes eleccions municipals com a cap de llista ha estat una decisió difícil, però alhora una decisió compromesa i pensant en la ciutat, creient fermament en la regeneració i que, com ell ha destacat, aquesta era la millor de les decisions per Valls i pels vallencs, per continuar avançant i anar més amunt, amb noves idees i noves formes, però amb el mateix esperit de servei a favor de la ciutat amb què sempre hem treballat des de l’Ajuntament. Per això, amb molt d’orgull, amb molta responsabilitat i amb totes les il·lusions, accepto el repte d’encapçalar la candidatura.

 

Amb tota la humilitat, amb tota la força, amb tota l’energia meva i de totes les dones i homes que encarem aquest nou projecte, a la vostra disposició

 

En aquesta barreja de sentiments d’aquests últims dies, voldria dir-vos sobretot que em teniu a la vostra disposició, per al que convingui. Soc i continuaré sent la Dolors de sempre, treballant a peu de carrer, des de la proximitat, amb les entitats i associacions. Estic, i tot l’equip amb què ens presentarem a les eleccions també, per treballar per Valls, per escoltar i compartir amb vosaltres el que volem per a Valls. Tots estimem Valls i, estimar Valls vol dir que la nostra feina no ha de ser altra que treballar per la gent de Valls, per a tots i cadascuns, perquè a Valls es visqui millor. Com a ciutat hem avançat molt en aquests anys, hem posat uns pilars sòlids i ara cal més energia que mai per anar encara més lluny.

Aquest és el meu compromís i la meva condició per acceptar ser la candidata: Valls al 100% i dedicació total a Valls. No tinc cap interès a anar a la Diputació, a la Generalitat o al Parlament. En aquest nou repte no em mou res més que no sigui Valls. Això és així perquè hem fet molta feina per a la ciutat en tots aquests anys, però per a mi ara ens marquem un nou horitzó de futur. Ara és el moment de Valls al 100% perquè, així ho veig jo, tenim molta feina a fer. L’equip de vallenques i vallencs que formaran part de la candidatura és un equip per encarar tots aquests reptes, per afrontar aquest nou projecte i fer-ho des de la pluralitat d’idees, com un projecte obert a tothom i en el qual tothom hi ha de poder dir la seva.

Per això mateix, amb tota la humilitat, amb tota la força, amb tota l’energia meva i de totes les dones i homes que encarem aquest nou projecte, a la vostra disposició.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Més articles de l'autor

Últimes notícies

#calçotadaAcasa: la iniciativa per no perdre 5 milions de calçots

Perillen fins a 5 milions de calçots IGP Valls. Foto: El Vallenc Les...

A casa: 8 activitats per als infants

Us proposem deu activitats lúdiques i educatives per passar els dies de confinament amb els més petits de casa

La iniciativa que es prepara per avui al vespre als balcons de Valls

La ciutadania busca maneres per passar l'estona en aquests dies de confinament. Demà s'arribarà al setè dia...

Unió de Pagesos denuncia que hi ha ajuntaments que impedeixen els mercats d’aliments a l’aire lliure

Unió de Pagesos demana als ajuntaments que no permetran els mercats esmentats que rectifiquin

Les estaques del diable

A mig camí entre Vilabella i el Catllar, baixant pel cabal del riu Gaià, ens trobem un meandre...