11.2 C
Valls
Divendres, Març 20, 2020

Nous projectes per al nostre polígon. Valls al 100%

Prop de 500.000 euros invertits en els últims 4 anys al polígon industrial de Valls. Recursos públics municipals destinats a inversions directes, entre elles l’asfaltatge de dues artèries principals com són els carrers Artesans, Licoristes o també Boters. Recursos públics també en el manteniment de voreres, ferm o xarxes de serveis, amb més de 50 actuacions anuals al llarg i ample de tot el polígon. Instal·lació de la nova senyalització vertical, en el mateix moment que vam renovar tota la senyalització urbana de la ciutat. I també controls per aturar conductes incíviques, en especial abocaments de residus als carrers del polígon.

Aquest seria només el balanç d’una part de la feina feta en els últims anys. Prioritats establertes fruit del contacte que sempre hem mantingut, de manera directa i permanent, amb l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial, a qui vull agrair sempre el treball constructiu que hem pogut endegar tot aquest temps. Un diàleg del tot indispensable, tenint en compte que l’associació coneix de primera mà les necessitats i és altaveu de les problemàtiques a què cal trobar solució.

Com dic, aquests són només alguns dels aspectes en què s’ha treballat i en què s’ha de continuar treballant, perquè el polígon, el seu estat i el seu manteniment, són prioritaris. El polígon és el principal motor econòmic de la ciutat i, com s’està demostrant aquests anys amb la implantació de noves empreses, és una de les zones industrials més dinàmiques i més potents de les nostres comarques i de tot el país. Això mereix, sens dubte, que hi continuem esmerçant esforços, des d’un treball coordinat entre diferents departaments municipals amb empresaris i agents econòmics de la ciutat, com a millor fórmula per continuar avançant.

I això és el que cal. Nous projectes i nou impuls. És el cas, per exemple, dels projectes per millorar els accessos al polígon, un aspecte clau, tant per la mobilitat i pel gran volum de vehicles que cada dia transiten per la nostra zona industrial, com per la seguretat de la circulació. En aquest sentit, el projecte de construcció per part de la Generalitat d’una nova rotonda a la carretera del pla d’accés al sector nord del polígon està pràcticament encarrilat, mentre continuem des de l’Ajuntament els treballs per garantir un millor enllaç, a la zona sud, amb la variant de l’N-240.

Serà també clau el projecte, aprovat aquests darrers dies per l’Ajuntament, de modernització integral de tot l’enllumenat, un cop hem completat l’auditoria tècnica i els estudis previs. Es tracta d’una inversió de gran volum, de gairebé 1,5 milions d’euros, que és del tot indispensable afrontar. L’actual xarxa d’enllumenat és obsoleta, no és eficient i és causant de nombroses avaries. Cal substituir-la, de manera progressiva però sense aturar-nos, per un nou enllumenat, que augmenti la sensació d’il·luminació als carrers i apliqui la tecnologia led —per reduir així el consum energètic— i modernitzi tots els quadres, amb un nou sistema de telegestió que, entre altres avantatges, permetrà detectar a l’instant les avaries per poder-hi actuar de manera més ràpida.

Són algunes de les propostes que s’incorporen en el programa electoral de Junts per Valls, que hem treballat tècnicament en aquests darrers anys des del govern de l’Ajuntament, en col·laboració amb altres administracions i junt amb empresaris i agents econòmics. Ara, amb tota la feina feta i les bases per afrontar nous projectes, cal continuar i reforçar les actuacions de manteniment i les inversions directes, tenint en compte sempre que el polígon consolida el nostre paper de capital econòmica, motor industrial del sud de Catalunya i generador de llocs de treball. Fem-ho junts. Per Valls al 100%.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Més articles de l'autor

Últimes notícies

ERC guanyaria les eleccions al Parlament amb 38 o 39 escons i l’independentisme ampliaria la majoria, segons el CEO

L'enquesta es va realitzar presencialment a 2.000 persones entre el 10 de febrer i el 9 de març

Controls a l’AP-7 per evitar desplaçaments a les segones residències

Agents de les Àrees Regionals de Trànsit i les Àrees Regionals de Recursos Operatius s’encarregaran de dur a terme aquests punts de control

Disminueixen lleugerament el sobrepès i l’obesitat infantil però incrementen en famílies desfavorides

Entre el 2006 i el 2016 aquest problema de salut va baixar del 40% al 38% entre les nenes de 6 a 11 anys mentre que entre els nens va passar del 42% al 40%.

Com es viu el confinament pel covid-19 als pobles més petits?

Querol, és on més s'ha donat aquesta vinguda de foranis per passar el confinament, en segones residències.

Els Mossos confirmen més de 400 agents aïllats per coronavirus i menys d’una desena de positius

Hi ha menys d'una desena de casos positius, segons ha explicat el comissari en cap, Eduard Sallent.