15.3 C
Valls
Divendres, Març 20, 2020

Fem-ho junts. Per Valls al 100%

Aquesta setmana hem presentat la candidatura de Junts per Valls a les properes eleccions municipals. En nom de tots els seus membres, vull començar agraint a tots els que dimarts, malgrat la pluja, us vàreu acostar al convent del Carme. D’una manera especial, l’agraïment als que vàreu haver de seguir l’acte sota els porxos del claustre perquè a la sala d’actes ja no hi cabia ningú més. Ja ho sabeu: hauríem volgut celebrar-ho al claustre, a l’aire lliure, tal com ho havíem previst d’entrada perquè tothom hi pogués participar d’una manera més còmoda, en el marc d’un espai amb tanta història i tan singular, recuperat per a tots com a joia patrimonial de la ciutat.

Sigui com sigui, l’assistència multitudinària a l’acte ens omple d’alegria a tots els membres de la candidatura i, per aquest motiu, el nostre més sincer agraïment. Presentem un gran equip per Valls, un equip renovat, amb noves idees i noves formes. Un equip de dones i homes amb tota la il·lusió i tot el compromís per treballar per Valls, per agafar el testimoni de tota la feina feta, i sobretot per donar un nou impuls a la ciutat.

És un equip plural, amb representants d’entitats, associacions i col·lectius ben diversos. Gent amb diferents sensibilitats, que ha treballat des de molts àmbits per Valls i que és capaç de sumar en un projecte plural, obert a tothom. Som gent propera, que estarem a peu de carrer, per escoltar i compartir. Gent amb experiència i amb una gran capacitat de treball.

Els que formem part de la candidatura de Junts per Valls hem entès que aquestes eleccions no van de sigles, ni de partits, ni de personalismes. El país, ho sabeu ben bé, necessita sumar persones i sumar idees per avançar. Ens ho van explicar d’una manera ben clara dimarts l’Albert Batet, Jaume Alonso-Cuevillas, Laura Borràs o el president Puigdemont.

Valls també: la ciutat necessita comptar amb tothom i, amb aquesta voluntat, la llista és reflex d’aquest esperit a favor de la unitat, de la pluralitat, d’entendre que la ciutat som tots i que tothom és important. Com a part d’aquest nou equip per a Valls, volem dir-vos que compteu amb nosaltres, per al que convingui. Estem a la vostra disposició per treballar plegats per Valls. Fem-ho junts. Per Valls al 100%.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Més articles de l'autor

Últimes notícies

A l’Estat, més de 1.000 morts per coronavirus

Quant a dades, respecte les dades que es disposaven ahir dijous, s'ha incrementat el 16,5% de casos.

ERC guanyaria les eleccions al Parlament amb 38 o 39 escons i l’independentisme ampliaria la majoria, segons el CEO

L'enquesta es va realitzar presencialment a 2.000 persones entre el 10 de febrer i el 9 de març

Controls a l’AP-7 per evitar desplaçaments a les segones residències

Agents de les Àrees Regionals de Trànsit i les Àrees Regionals de Recursos Operatius s’encarregaran de dur a terme aquests punts de control

Disminueixen lleugerament el sobrepès i l’obesitat infantil però incrementen en famílies desfavorides

Entre el 2006 i el 2016 aquest problema de salut va baixar del 40% al 38% entre les nenes de 6 a 11 anys mentre que entre els nens va passar del 42% al 40%.

Com es viu el confinament pel covid-19 als pobles més petits?

Querol, és on més s'ha donat aquesta vinguda de foranis per passar el confinament, en segones residències.