16.6 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

Dies més dolços

Avui, dia 6 de març, quan el sol és a 15º de la constel·lació de Peixos, s’esdevé el mes del conill del calendari xinès. Segons aquesta cultura, correspon al moment en què els trons de primavera desperten els insectes.


Aquest mes representa la promesa de les noves oportunitats que arribaran amb la primavera. Simbolitza tot allò relatiu als nens i a les persones que necessiten especial atenció. Quan els xinesos observen la lluna, hi veuen un conill fent bullir herbes per confegir l’elixir de la immortalitat.


No endebades, el conill (en xinès, mao) sempre ve carregat de molt element fusta i la seva energia s’assimila a la de la vocació de servei, a la docència, a l’amabilitat; també, a la de la creativitat.


Si heu nascut entre primers de febrer de 2011 i primers de febrer de 2012, entre primers de febrer de 1999 i primers de febrer de 2000, entre primers de febrer de 1987 i primers de febrer de 1988, entre primers de febrer de 1975 i primers de febrer de 1976, entre primers de febrer de 1963 i primers de febrer de 1964, entre primers de febrer de 1951 i primers de febrer de 1952 o entre primers de febrer de 1939 i primers de febrer de 1940, potser us identificareu amb aquestes qualitats perquè disposeu d’un conill a la vostra carta. També, si heu nascut entre els dies 6 de març i 5 d’abril de qualsevol any. Tanmateix, aquesta només serà una petita part del que correspondria a la vostra carta de 4 pilars, que és la carta astral feta segons l’astrologia xinesa.


Les persones que compten amb un conill en aquesta carta són molt familiars, amb molt d’amor per compartir. Solen estar disposades a realitzar grans sacrificis per garantir el benestar dels seus fills i, més tard, la cura dels seus pares es converteix en la seva preocupació principal. La paraula clau que les defineix és la compassió.
“El problema humà bàsic és la manca de compassió. Mentre aquest problema subsisteixi, subsistiran els altres problemes. Si es resol, podem esperar dies més dolços” (Dalai Lama).

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Més articles de l'autor

Últimes notícies

L’Ajuntament de Valls treballa en mesures econòmiques per a la ciutat

L'Ajuntament presentarà aviat un primer paquet de mesures econòmiques per combatre la crisi del coronavirus.

Es fa una crida a infermeres voluntàries de la província

Des del Col·legi d'Infermeria fan una crida per reclutar diferents infermeres voluntàries al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

El Govern prepara plataformes digitals per fer activitats lectives amb tot l’alumnat la setmana que ve

El Govern prepara diferents plataformes digitals perquè, a partir de la setmana vinent, es puguin efectuar activitats lectives amb tot l'alumnat.

El Govern pagarà els sous i les pòlisses d’assegurances dels treballadors d’empreses contractades per la Generalitat

L'objectiu és que les empreses que no poden oferir el servei mantinguin el personal i no hagin d'aplicar expedients de regulació temporal de l'ocupació com a conseqüència del coronavirus.

S’estudia una nova data per celebrar Sant Jordi

S'estudia una nova data per celebrar Sant Jordi 2020 arran de la crisi sanitari que està provocant el coronavirus a Catalunya