15.1 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

Grans Gales d’El Vallenc

L’any 1999, amb motiu del desè aniversari del setmanari, El Vallenc va celebrar la primera Gran Gala amb la voluntat de lliurar els seus propis premis als millors professionals de diversos àmbits, des del cultural fins al científic.

Des de llavors, el setmanari El Vallenc ja ha celebrat fins a nou edicions de la Gran Gala i ha guardonat més d’un centenar de grans professionals del panorama català, entre els quals el científic i farmacèutic Joan Massagué, el periodista Carles Francino, el periodista i guionista Antoni Bassas, la periodista Mònica Terribas, l’actriu Montserrat Carulla, el doctor en medicina i científic Josep Maria Gatell, el periodista Ramon Pellicer, l’actriu Mercè Sampietro, l’actor Lluís Homar, l’actriu Vicky Peña, etc.

També, en el marc de la Gran Gala d’El Vallenc, s’ha fet entrega de la insígnia d’or als expresidents de la Generalitat Jordi Pujol i Pasqual Maragall. A més, tots els guardonats van assistir personalment a la Gran Gala per a la recepció del premi.

El Vallenc és un setmanari d’àmbit comarcal amb més de vint-i-vuit anys d’existència, que abraça les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà, part del Tarragonès, Baix Penedès i Baix Camp, i és líder indiscutible en aquests àmbits segons l’últim Estudi General de Mitjans (EGM), amb 16.000 lectors setmanals.

2016

2013

2011

2009

2007

2005

2003

2001

1999