14.1 C
Valls
Dilluns, Març 23, 2020

La Federació Espanyola de Futbol aprova la suspensió de totes les competicions no professionals fins a nou avís

Sol·licita a les Federacions Territorials que adoptin la mateixa mesura

La Comissió Delegada de l’Assemblea de la RFEF ha aprovat aquest dilluns, 23 de març, la suspensió de totes les competicions de futbol no professional i d’àmbit estatal, tant en la modalitat principal com en les especialitats de futbol sala i futbol platja, fins que les autoritats competents de el Govern d’Espanya i de l’Administració General de l’Estat considerin que es poden reprendre quan això no suposi cap risc per a la salut dels futbolistes, cos tècnic i empleats dels clubs i per al públic assistent.

A el mateix temps, s’ha acordat sol·licitar de les Federacions Territorials que adoptin la mateixa mesura per a les competicions d’àmbit autonòmic.

La Reial Federació Espanyola de Futbol també ha proposat el mateix tipus de mesures en el marc de la Comissió de Seguiment del Conveni de Coordinació amb la Lliga Nacional de Futbol Professional per a la seva adopció de mutu acord.

Caldrà esperar quina decisió acaba prenent la Federació Catalana de Futbol.

Les competicions professionals tampoc tenen dia de retorn
Les competicions professionals de futbol no tornaran fins que les autoritats del govern espanyol considerin que es poden reprendre sense que això suposi un risc per a la salut de les persones.

Així ho han acordat la Lliga i la Federació Espanyola de Futbol, que han mostrat el seu agraïment a tots les persones que s’estan dedicant a prestar els serveis essencials.

També han recordat les persones que han mort a causa de coronavirus i han enviat el seu suport a les famílies que han perdut éssers estimats.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Federació Espanyola de Futbol aprova la suspensió de totes les competicions no professionals fins a nou avís

Les competicions professionals de futbol no tornaran fins que les autoritats del govern espanyol considerin que es poden reprendre sense que això suposi un risc per a la salut de les persones.

Les custòdies compartides, en ‘standby’ per l’estat d’alarma?

Resolem alguns dels dubtes que el decret de l'estat d'alarma ha fet aflorar entre les mares i pares divorciats amb fills menors al seu càrrec

A quines sancions i multes ens enfrontem per saltar-nos l’estat d’alarma?

”S’han de tenir en compte quatre preceptes legals i que recullen les sancions a imposar als que no respectin les restriccions imposades pel Govern”, explica Mayte González, experta en dret penal i processal.

Més de 33.000 casos de covid-19 a l’Estat espanyol

L’Estat espanyol ja acumula 33.089 casos confirmats de coronavirus i 2.182 morts per la malaltia. La xifra suposa un increment de 4.517 nous casos en les últimes 24 hores

El Ministeri de Sanitat confirma que ja hi ha 3.910 professionals sanitaris afectats

El nombre de professionals sanitaris infectats per coronavirus ascendeix a 3.910. Són 435 més que aquest diumenge, en què el Ministeri en tenia comptabilitzats 3.475.