11.9 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

La Federació Catalana de Futbol “vol finalitzar la competició si hi ha dates suficients”

La voluntat és de no suspendre ni donar per finalitzada la temporada i acabar-la

Pendents de quan es tornarà a poder competir.

La Federació Catalana de Futbol ha emès un comunicat aquest dimecres 18 de març en què afirma que la seva voluntat és la de “finalitzar la competició aquesta temporada”, sempre i quan “existeixin dates suficients” i alhora, considerant com a prioritat principal “la salut de tots els federats i federades”. Per aquest motiu, s’autoritzarà la represa dels campionats en el moment en el qual les autoritats sanitàries i esportives ho permetin.

Per altra banda, la Federació Catalana de Futbol, afirma que estan treballant amb diferents mesures relacionades amb la salut, la competició i l’economia dels clubs davant l’aturada que viuen el futbol i el futbol sala català a causa de les mesures extraordinàries pel COVID-19.

Per acabar, la FCF, amb la determinació de garantir la viabilitat econòmica dels clubs, farà els seus “millors esforços” per mantenir els ajuts econòmics previstos a través de les campanyes Tots Som un Equip, d’impuls del futbol i futbol sala amateur, i #orgullosa, de promoció del futbol i futbol sala femení, així com de qualsevol altre ajut econòmic aprovat.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Federació Catalana de Futbol “vol finalitzar la competició si hi ha dates suficients”

La Federació Catalana de Futbol anuncia en un comunicat que la seva voluntat és la de finalitzar les competicions si hi han prous dates per a fer-ho

Primer paquet de mesures econòmiques que aplica l’Ajuntament de Valls

Es retornarà la part proporcional de les quotes i preus públics de serveis que estan tancats com el Patronat d’Esports, el Centre Cívic, entre d’altres.

La Xina autoritza que es provi en humans una vacuna experimental contra el coronavirus

La Xina ha autoritzat que es comenci a provar en humans una vacuna experimental contra el coronavirus desenvolupada per investigadors de l'Acadèmia Xinesa de Ciències Mèdiques Militars

Els productors de calçots donen per perdut el 25% de la collita pel coronavirus

Restaurants i hotels de la ciutat s'han vist obligats a tancar per la crisi provocada pel coronavirus

Se suspenen tots els actes de Setmana Santa de Valls incloent la Processó de Divendres Sant

En el mateix comunicat, afirmen que "si, una vegada superada l’actual situació de lluita contra la pandèmia i retornada la normalitat, fos possible programar de nou algun dels actes no vinculats directament amb les celebracions litúrgiques, ja s’anunciaria i se’n faria difusió pública per l’entitat organitzadora".