12.1 C
Valls
Diumenge, Març 22, 2020

El torneig de bàsquet del Mare Nostrum, amb seu a Valls, suspès i amb pèrdues d’1 M€

No s’ha pogut traslladar el torneig a una nova data. S’havia de celebrar per Setmana Santa i l’organització ja treballa per a l’edició de l’any 2021

El torneig de bàsquet més important de l’estat espanyol queda suspès pel coronavirus (Covid-19). La Mare Nostrum Cup de bàsquet celebrava enguany la desena edició del torneig, i s’havia consolidat com el torneig més rellevant de tot l’Estat. I era la primera edició en què se separava del torneig de futbol i futbol sala. Com a conseqüència dels moments pels quals passa el país, el torneig, que s’havia de celebrar el proper mes d’abril, per Setmana Santa, queda suspès, tal com es confirmava dilluns, 16 de març.


Seu fiscal i local a Valls
El torneig té un gran vincle amb la capital de l’Alt Camp. I és que té seu fiscal a Valls i el passat mes de gener hi va estrenar local, deixant enrere el local que tenien a Salou. Així, al carrer Costa de la Peixateria es pot veure lluir el logo de la Mare Nostrum Cup, que lidera el vallenc Delfí Vives. En aquest sentit, el torneig queda suspès i no es pot ajornar a una nova data tenint en compte la immensitat d’equips que gestionen, instal·lacions i reserves d’hotels, entre altres elements a tenir en compte, com és la immillorable data per realitzar aquest esdeveniment esportiu.

Així, des de l’organització preveuen un impacte econòmic de mínim un milió d’euros, sense comptar els efectes indirectes d’un esdeveniment amb aquesta envergadura. I és que hi havia confirmats més de 230 equips, més de 3.000 persones directes. El torneig comptava amb equips procedents de diferents punts de Catalunya, però també del País Basc, Mallorca, Madrid i països europeus com Itàlia, Irlanda, Suïssa o Finlàndia.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

VÍDEO | Els comerciants de Valls, amb un sabor “agredolç” després de la primera setmana de confinament

La capital de l'Alt Camp i el comerç local de la ciutat de Valls supera la primera setmana de confinament pel coronavirus

Salut confirma 69 nous morts per coronavirus a Catalunya i s’eleva la xifra de víctimes a 191

Salut confirma 69 nous morts per coronavirus a Catalunya i s'eleva la xifra de víctimes a 191

Marta Galimany: “Com més setmanes de confinament, pitjor serà l’estat de forma”

La vallenca s’ha adaptat a les circumstàncies de la situació extraordinària que pateix el país

Preocupació i incertesa entre els cellers de la demarcació de Tarragona per la crisi del coronavirus

Les cinc denominacions d'origen del territori, que apleguen prop de 300 cellers i més de 4.000 viticultors, mostren preocupació davant el fre gairebé total de les vendes.

El coronaviris fa suspendre el PrimaverArt del Morell

A just un mes del PrimaverArt, previst pels dies 17, 18, i 19 d’abril, l’equip de la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi veu molt complicat “poder dur a terme la sisena edició del festival tal com nosaltres voldríem”