11.1 C
Valls
Dijous, Març 19, 2020

Dos jugadors del CB Valls marxen de forma temporal per culpa del coronavirus

Musoko a marxat a Canadà i Romina es troba a Zamora

Dos jugadors del CB Valls s’han vist afectats per l’aturada del campionat de lliga pel coronavirus. Es tracta de Cris Musoko i de Romina Rodríguez, que han decidit marxar amb les seves famílies. El jugador de l’equip EBA del Club Bàsquet Valls Cris Musoko va marxar a Canadà aquest dimecres 18 de març a les sis del matí per tornar al seu lloc de residència habitual. Amb l’aturada de les competicions, el jugador, tenint l’opció de fer-ho, va decidir marxar i romandre amb la seva família a l’espera de com es desenvolupa la situació i si la lliga es pot tornar a reemprendre o no. Fonts del club han confirmat que el jugador segueix formant part del club i que si la competició es reprèn, tornarà per finalitzar la competició.


Per altra banda, Romina Rodríguez ha marxat a Zamora, on es troba el seu marit, que és entrenador de bàsquet professional. En els dos casos, tenen previst la tornada a Valls per tornar a la competició quan es pugui tornar a la competició.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La CUP del Pla proposa nou mesures locals contra el coronavirus

davant la situació actual de pandèmia pel coronavirus, ha fet un seguit de propostes a l’equip de govern de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria

Alcover i el Morell suspenen el cobrament de taxes i preus públics mentre duri el confinament

La piscina d’Alcover està tancada. Davant dels efectes econòmics que portarà l’actual crisi sanitària del coronavirus, tant a...

La deixalleria municipal de Valls, tancada al públic

La deixalleria és una instal·lació municipal per a la recollida i gestió d’aquells residus que no disposen d’un contenidor al carrer.

Nova mesura de la Diputació per alleugerir la càrrega econòmica de la ciutadania

Aquestes mesures s'afegeixen a d'altres impulsades per la Diputació de Tarragona per garantir la seguretat de les persones davant la crisi sanitària.

Més de 100.000 persones es baixen l’app de Salut per fer seguiment dels símptomes del coronavirus

Més de 100.000 persones s'han baixat ja l'app del Departament de Salut per fer seguiment dels símptomes...