11.9 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Vídeo | La moda dels concerts als balcons arriba a Valls

Aquest dimarts, 17 de març, a quarts de nou del vespre, i durant uns minuts, un veí del Passeig de l'Estació, des del seu balcó ha portat música als veïns de la zona.

Va començar a Itàlia quan músics, dj’s i cantants van començar a alegrar les vides dels seus veïns pel confinament a conseqüència de les mesures per evitar l’expansió del coronavirus. I també ha arribat a Catalunya en els darrers dies com s’ha fet viral a través de les xarxes socials. També ha arribat a Valls.

Aquest dimarts, 17 de març, a quarts de nou del vespre, i durant uns minuts, un veí del Passeig de l’Estació, des del seu balcó ha portat música als veïns de la zona. Es podia veure veïns que sortien als balcons per escoltar les peces musicals que oferia. Diferents cançons a toc de guitarra o baix, que feien arrencar aplaudiments en forma d’agraïment. Es desconeix la persona que ha portat la iniciativa al Passeig de l’Estació però esperem, igual que els veïns que han gaudit de la seva petita actuació, que es pugui repetir en els pròxims dies.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els autònoms que cessin l’activitat o deixin de facturar un 75% respecte el semestre anterior podran cobrar l’atur

Pel que fa les empreses que es vegin obligades a suspendre un contracte per força major com a conseqüència del Covid-19, hauran d'acreditar la caiguda de l'activitat amb un informe davant de l'autoritat laboral, que haurà de contrastar-ho i donar una resposta en un termini de cinc dies des de la sol·licitud

S’anul·len les cites a l’ITV fins a nou avís

Fins aquest dimarts tenien obert fent inspeccions a serves públics com poden ser camions o serveis de repartiment, a més es van realitzar horaris restrictius.

La Federació Catalana de Futbol “vol finalitzar la competició si hi ha dates suficients”

La Federació Catalana de Futbol anuncia en un comunicat que la seva voluntat és la de finalitzar les competicions si hi han prous dates per a fer-ho

Primer paquet de mesures econòmiques que aplica l’Ajuntament de Valls

Es retornarà la part proporcional de les quotes i preus públics de serveis que estan tancats com el Patronat d’Esports, el Centre Cívic, entre d’altres.

La Xina autoritza que es provi en humans una vacuna experimental contra el coronavirus

La Xina ha autoritzat que es comenci a provar en humans una vacuna experimental contra el coronavirus desenvolupada per investigadors de l'Acadèmia Xinesa de Ciències Mèdiques Militars