10.5 C
Valls
Dijous, Març 26, 2020

“S’està valorant molt la feina dels artistes”

La cantautora vallenca Maria Jacobs participarà dilluns en un festival de música en línia promogut des de Madrid

Jacobs durant la seva actuació.

Des de l’inici del període de confinament a causa del coronavirus la cultura està tenint un paper protagonista, i són molts els artistes que han impulsat o participat en iniciatives per apropar les seves creacions a les llars, encara que hagi de ser a través de les xarxes socials.

La cantautora vallenca Maria Jacobs, que va treure el seu segon disc, ‘Invisible’, el passat mes de novembre, ha estat una dels artistes locals que han fet concerts en directe per via telemàtica els darrers dies. El divendres dia 20 va sortejar un disc a través de Cultura a Casa durant un concert, i dissabte va formar part del #VallsConfinatFest, una iniciativa del compte @VallsConfinat on van participar sis músics de la comarca. L’endemà, diumenge, va participar al festival @joemquedoacasatgn, juntament amb altres artistes de l’escena tarragonina, com els grups Pepet i Marieta o Roba Estesa. Ahir, dilluns, Jacobs va tocar en directe al #BreakingInDaHouse, de @breakingsounds_.

Aquesta setmana, explica, es prendrà uns dies de relax, però ja té un nou concert previst, el proper dilluns dia 30. Formarà part del #YoMeQuedoEnCasaFest, un festival en línia promogut des de Madrid.

Maria Jacobs es mostra contenta de la gran rebuda que estan tenint les iniciatives culturals a la xarxa: “És bonic perquè veus que la gent està a gust, es queden a escoltar la música i et van fent comentaris al moment.” Destaca, en la mateixa línia, que “s’està valorant molt la feina dels artistes i la gent hi dedica més atenció”. D’altra banda, Jacobs també explica que tanta activitat a les xarxes a vegades col·lapsa una mica, i fins i tot la mateixa aplicació està saturada: “L’altre dia vaig intentar fer un ‘live’ i l’Instagram em deia que hi havia massa directes actius en aquell moment!”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Un nou equip de professionals relleva tota la plantilla de la residència de Valls on hi ha el brot de coronavirus

Les mesures preventives aplicades a la residència Ballús s'han extremat. Es desinfecta diàriament l'edifici, de tres plantes, i tot el perímetre.

“S’està valorant molt la feina dels artistes”

La cantautora vallenca Maria Jacobs ha participat en nombroses iniciatives per fer arribar la música a les llars en temps de confinament

Els Mossos criden a “contrastar” informacions sobre el coronavirus abans de compartir-les per no difondre ‘fake news’

Abans de compartir informacions recomana "mirar la font" d'on procedeix, "meditar deu segons" i "contrastar" el contingut de la informació "anant a una font oficial".

Previsió de neu per demà dijous entre 400 i 600 metres

A les comarques de la Catalunya Central i al prelitoral i la cota de neu baixarà i oscil·larà entre els 400 i els 600 metres

La dura dada que dona les patronals del comerç sobre el coronavirus

El sector reclama al sector públic que se suspengui el pagament d'impostos, especialment les liquidacions mensuals i trimestrals de l'IVA, IRPF, societats, cotitzacions a la seguretat social i quotes d'autònoms.