15.5 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

‘Clau de do’ arribarà al Teatre Principal de Valls el 7 de març

‘Clau de do’ parla de la por, la vergonya, la culpa i de la solitud que provoquen aquests tres sentiments

Imatge de la roda de premsa celebrada aquest dimecres al Teatre Principal de Valls.

Aquest dimecres, dia 26 de febrer, s’ha presentat damunt de l’escenari del Teatre Principal de Valls els detalls de l’espectacle ‘Clau de do’, que arribarà al coliseu vallenc el proper dia 7 de març, a les nou del vespre, vigília de la celebració del 8-M.

‘Clau de do’ és un espectacle multidisciplinar creat per dones vallenques que dirigeix Francina Fernàndez ajudada en la direcció i amb la coordinació tècnica per Bàrbara Flores. L’esmentat espectacle compta amb les ballarines Elisenda Nadal i Mireia Casabona; la clown Mònica Bartolí; les cantants Eleva Volpini, Meritxell Estivill, Maria Jacobs, Mariona Escoda i Susanna Dasca; les actrius Cristina Murillo i Violant Llopis; la poetessa Alba Palau, i l’art gràfic, audiovisual i plàstic de Berta Artigal, Marta Arjona i Ester Fabregat. També compta amb la col·laboració de Pep Mateu (pianista), Laura Cardiel, Isona Farré, Aurèlia Lluveras, Arlet Rull i Llimac Estudi.

“Els sentiments i emocions del passat es fan visibles i posen al descobert la importància d’aquests en el seu creixement com a persones”.

Francina Fernàndez, directora de l’espectacle

Segons que ha assenyalat Francina Fernàndez durant la presentació, “el pati comunitaris de dues cases és testimoni de les vivències de dues dones que, després de vint anys sense coincidir en aquest espai, hi reviuen moments íntims compartits. Els sentiments i emocions del passat es fan visibles i posen al descobert la importància d’aquests en el seu creixement com a persones”.

“‘Clau de do’ parla de la por, la vergonya, la culpa i de la solitud que provoquen aquests tres sentiments; del que som i del que en limiten; del que ens queda per descobrir i oferir; del que callem i el que diem”, diu Fernàndez.

En definitiva, un recorregut pels cicles de la vida de dues dones. Descobreixen les diferents facetes d’elles mateixes que porten dins i que no coneixen, o que han estat tapades. Una història creada a partir d’un recull de poemes que parla de retrobament, descoberta i esperança. Espectacle creat exclusivament per una amalgama excepcional d’artistes vallenques en commemoració del 8 de març, Dia de la Dona.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

S’ajorna la Selectivitat per la crisi del coronavirus

La Selectivitat es mantindrà però amb noves dates que encara no s’han fixat.

A la província s’han presentat més de 20 ERTO relacionats amb el coronavirus

Les dades són dels ERTO ja registrat a Treball, malgrat que algunes empreses han anunciat plans i encara no els han presentat oficialment

Com es celebraran els plens municipals?

Es vol garantir que totes les institucions del país "segueixin funcionament plenament"

L’Ajuntament de Valls treballa en mesures econòmiques per a la ciutat

L'Ajuntament presentarà aviat un primer paquet de mesures econòmiques per combatre la crisi del coronavirus. L'Ajuntament de Valls,...

Es fa una crida a infermeres voluntàries de la província

Des del Col·legi d'Infermeria fan una crida per reclutar diferents infermeres voluntàries al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre