5.8 C
Valls
Dissabte, Març 21, 2020

‘Parlem contemporani?’ torna al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d’Alcover ha acollit aquest matí una nova sessió del cicle d’arts visuals “Parlem contemporani?”.

En aquesta nova sessió s’ha pogut gaudir de les següents les propostes : “Ipse, ipsa, ipsum(em)Ç”, de Mireia Zantop, quatre instal·lacions altament dissímils són el menú del dia: so, dibuix, escultura i cistelleria; “EL Temps és OR” de Nil Joan, amb la qual pretén posar el consumidor en el lloc de treball del productor, donant valor al temps de consum, per produir temps sense ús mercantil, temps lúdic; Cristina Ferré, a presentat l’espectacle “De la por al fàstic”, instal·la dibuixos i bestiolines per plantejar algunes preguntes; Marie-France Veyrat ha presentat  “Elogi al brutalisme”, que són quatre exemples de les seves escultures ARTquitectòniques, depurades, que segueixen la línia del seu treball escultòric on els tòtems asteques, descoberts a Mèxic, exerceixen d’inspiració.

I al claustre del convent, Cristian Real ha plantat el seu “Mirall refugi, dos temps: el moment paradoxal”, on l’espectador es protegeix de ser ell mateix i busca en l’altre el propi anhel.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Buch activa un “certificat d’autoresponsabilitat” per als desplaçaments perquè els Mossos facilitin el pas més àgilment

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha activat un "certificat d'autoresponsabilitat" per als desplaçaments que servirà perquè els Mossos facilitin el pas més ràpidament.

Mossos de la comisaria de Valls confinats per seguretat

Agents de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Valls estarien confinats a les seves cases després de...

‘Flying free’ sonant als balcons de Valls

La iniciativa que sortia de xarxes socials ha resultat un èxit i per molts carrers de la...

La Cambra exigeix mesures reals, àgils i efectives per als sectors econòmics afectats pel Covid-19

La Cambra de Comerç de Valls exigeix mesures reals, àgils i efectives per als diferents sectors econòmics afectats pel coronavirus

Més de 30 casos nous de Covid-19 a la demarcació en un sol dia

S'han confirmat 34 casos nous de conoravirus. D'aquesta manera s'eleva a 77 els casos confirmats que s'acumulen a la zona