15.4 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Figuerola del Camp organitza un sopar de suport a Joan Tortosa

El proper dissabte 7 de desembre, el poble de Figuerola del Camp se sumarà a les mostres de suport al jove del Pont d’Armentera Joan Tortosa, ja posat en llibertat després d’haver estat detingut i empresonat arran de les protestes contra la sentència del Procés a Tarragona.

L’Ajuntament i l’ANC del municipi han organitzat, el 7 de desembre a les 21 h, un sopar al Cafè de la Cooperativa, els beneficis del qual es destinaran a la caixa de solidaritat del jove pontarrí. A més del sopar, es comptarà amb una actuació musical a càrrec d’Ernest Bertran, i també es durà a terme un sorteig solidari de 50 lots d’obsequis.

El preu del sopar serà de 15 euros, 5 dels quals es destinaran a la caixa de solidaritat. Hi ha temps per apuntar-s’hi fins al dijous dia 5 de desembre, a través dels telèfons: 679 987 083 (Anna), 690 117 532 (Josep) i 634 887 425 (Roser).

També se sumen a l’acte nombroses entitats del poble com el Grup de Joves, Òmnium, l’Associació de Dones, l’Associació de Jubilats, Figactiva’t, Taca d’oli i el Cafè de la Cooperativa.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Pintor Rock s’avança a l’estiu

La organització avança les dates per aquest desè aniversari. Així, el Pintor Rock 2020 es celebrarà els dies 20, 21 i 22 d'agost

El gran gest que ha tingut l’Institut Jaume Huguet amb el Pius Hospital de Valls

L'Institut Jaume Huguet ha fet entrega de material al Pius Hospital de Valls per superar la crisi del coronavirus.

A l’estat, 13.700 casos de coronavirus

Les dades per infectats per Covid-19 puja un 18% més que el dia anterior i es supera la barrera de les 500 víctimes mortals que ha deixat fins ara aquesta pandèmia.

Els autònoms que cessin l’activitat o deixin de facturar un 75% respecte el semestre anterior podran cobrar l’atur

Pel que fa les empreses que es vegin obligades a suspendre un contracte per força major com a conseqüència del Covid-19, hauran d'acreditar la caiguda de l'activitat amb un informe davant de l'autoritat laboral, que haurà de contrastar-ho i donar una resposta en un termini de cinc dies des de la sol·licitud

S’anul·len les cites a l’ITV fins a nou avís

Fins aquest dimarts tenien obert fent inspeccions a serves públics com poden ser camions o serveis de repartiment, a més es van realitzar horaris restrictius.