13.6 C
Valls
Dijous, Març 19, 2020

Es desinfectaran tots els carrers i edificis públics del Pla

L’actuació de desinfecció d’edificis públics i carrers al Pla de Santa Maria es farà demà a partir de les 6 del matí

Un carrer al Pla de Santa Maria. Foto: El Vallenc

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria està duent a terme diverses actuacions per combatre la crisi del coronavirus, i s’han ampliat les mesures previst inicialment.

Una de les actuacions més contundents i vistoses serà la desinfecció de tots els edificis i de tots els carrers del Pla. Actuació que serà ruixar els carrers amb un desinfectant innocu i que no és molest ni per a persones ni animals. Aquesta actuació es dura a terme demà a les 6 del matí. Una mesura que es recomana fer en general, però el Pla de Santa Maria serà un dels primers a portar-lo a la pràctica.

Altres actuacions que es duran a terme i a destacar són:

  1. Davant del tancament de la Llar d’Infants Municipal Quatrevents, ja es va informar les famílies que no es cobrarà la part de la quota corresponent als dies que estigui tancada. Pel que fa al Gimnàs Municipal, es preveu aplicar la mateixa mesura, és a dir, no cobrar la part de la quota als dies que el servei no es doni pel tancament forçat .
  2. Els terminis de lliurament d’originals al Concurs Literari “Vila del Pla” queden automàticament prorrogats per a tot el temps que duri l’estat d’alarma.
  3. Aquesta mesura afecta igualment altres terminis i termes d’actuacions administratives, com ara el pagament d’impostos i taxes. S’ha fet un seguiment per tal de garantir que només obrin aquells establiments que estan autoritzats a fer-ho, segons estableix el decret de declaració de l’estat d’alarma.
  4. Es manté contacte amb les entitats, especialment per ajudar-les en la difusió de la cancel·lació de les seves activitats. Quan arribi el moment, també es col·laborarà a comunicar aquelles que es programin de nou.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Segona mort per coronavirus a la demarcació de Tarragona

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s'han confirmat 15 nous casos de coronavirus

Més de 500 casos de coronavirus en les últimes hores a Catalunya

Dos mujeres con mascarillas caminan por Barcelona el mismo día en que se confirman nuevos casos de pacientes contagiados de coronavirus...

Educació suspèn els tràmits d’extinció de concerts i les convocatòries d’oposicions

Els tràmits i procediments es reprendran quan l’estat d’alarma, i les possibles pròrrogues, quedin derogats.

Acord per no deixar sense internet els abonats durant el confinament

En primer lloc, ha acordat amb les grans operadores no deixar cap dels seus abonats sense Internet i sense dades durant aquesta situació d’excepcionalitat.

L’emotiu vídeo de professionals del Pius Hospital

Personal del Pius Hospital de Valls ha elaborat un emotiu vídeo demanant a la ciutadania que compleixi amb el confinament i es quedi a casa