15.8 C
Valls
Dijous, Març 19, 2020

El president Torra presidirà l’acte central del centenari de la Cooperativa de Vila-rodona

El president de la Generalitat, Joaquim Torra, presidirà l’acte institucional del centenari del celler de la Cooperativa de Vila-rodona, segons ha pogut confirmar Elvallenc.cat.

L’acte institucional i central d’aquesta celebració, que es va encetar a principis de maig i els actes es reparteixen al llarg de l’any, es durà a terme el proper dia 3 d’agost a dos quarts de 8 del vespre al mateix celler. Hi haurà la descoberta de l’element commemoratiu, homenatges i parlaments de les autoritats, i en acabar, un aperitiu.

El mateix dia, a la carpa instal·lada al pati de descarregar del celler, es farà el sopar del centenari. En acabar hi haurà un espectacle amb el popular humorista Toni Albà, amb el seu xou “Audiència irreal”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Comença la desinfecció dels carrers de Valls

Un treballador dels serveis de neteja aplicant desinfectant davant d'una farmàcia al barri de les Comarques. Foto: El Vallenc

@VallsConfinat, la ciutat batega tot i el confinament

El compte @VallsConfinat vol crear comunitat entre vallencs i vallenques i ser l'alataveu d'entitats en aquests dies de confinament

La Generalitat demana la congelació d’impostos i taxes a empreses i autònoms

Per altra banda, Budó ha informat que el tràfic a Internet s'ha incrementat un 30% aquests dies, a causa de la crisi sanitària pel coronavirus.

L’eina que permet detectar la Covid-19 a Catalunya

La directora de l’Àrea de ciutadania del Servei Català de la Salut, Rosa Romà, ha recalcat que la informació que es bolcarà a l’APP serà “totalment encriptada” i “permetrà elaborar un perfil de pacient en relació a les seves simptomatologies”.