13.3 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

Alcover millora la xarxa d’aigües municipals

L’Ajuntament d’Alcover ha instal·lat una vàlvula a la xarxa d’aigües municipal, entre la plaça de l’església Vella i la plaça del portal, per fer més eficient el servei i reduir les fuites d’aigua a la part baixa del poble.
Amb aquesta millora es pot conèixer en tot moment l’estat del subministrament a la xarxa i permet mantenir informat als tècnics de qualsevol incidència.
La durada dels treballs s’ha allargat per les dificultats de la zona, ja que en ella es troben altres serveis com la mitja tensió elèctrica i gas, que passen molt a la vora d’on s’ha fet l’actuació.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Se suspenen tots els actes de Setmana Santa de Valls incloent la Processó de Divendres Sant

En el mateix comunicat, afirmen que "si, una vegada superada l’actual situació de lluita contra la pandèmia i retornada la normalitat, fos possible programar de nou algun dels actes no vinculats directament amb les celebracions litúrgiques, ja s’anunciaria i se’n faria difusió pública per l’entitat organitzadora".

S’ajorna la preinscripció escolar per la crisi del coronavirus

El Departament d'Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar dels diferents cicles d'ensenyament obligatori en el marc...

Un veí de Valls, ingressat al Pius, dona positiu per coronavirus

Una morta al Pius per coronavirus i un home de 75 anys ingressat que ha donat positiu El...

Vídeo | La moda dels concerts als balcons arriba a Valls

https://twitter.com/elvallenc/status/1240003567672537090?s=20 Va començar a Itàlia quan músics, dj's i cantants van començar a alegrar les vides dels seus...

La Cambra del Llibre de Catalunya posposa les tradicionals parades de carrer i signatures d’exemplars de Sant Jordi

La Cambra del Llibre de Catalunya ha fet arribar a les diferents administracions un paquet de mesures "puntuals i estructurals" per afrontar una situació que posa "en perill la continuïtat de l'ecosistema editorial a Catalunya".