11.1 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Adjudicada la segona fase de millora del camí al pont de Goi d’Alcover

A principis de febrer s’iniciaran els treballs de la segona fase del camí del pont de Goi d’Alcover, un dels camins principals del terme municipal, amb l’objectiu de millorar l’accés a les urbanitzacions Serradalt, la Cabana i Muntanyans.

Actualment l’amplada del camí és variable i dificulta, en moltes ocasions, la visibilitat envers el vehicle que hi circula en sentit contrari. Amb aquesta actuació, es procedirà a l’eixamplament del camí fins a assolir una amplada mínima de la zona asfaltada de 5 metres que permetrà circular dos vehicles amb total visibilitat i seguretat, com l’arranjament dels desperfectes existents en trams puntuals del paviment que es troben deteriorats. A més, s’adequaran les entrades a les finques existents i es col·locaran reductors de velocitat.

La primera fase d’arranjament es va dur a terme l’any 2017 en el tram situat entre el barranc de la Font Major i el pont que creua la línia del ferrocarril en direcció a les urbanitzacions. Aquest segona fase va des de la cruïlla amb el camí d’accés a la urbanització la Cabana fins a l’entrada de la urbanització Serradalt. Com a millora del projecte, s’inclou també la substitució de l’asfalt en el tram de la urbanització Serradalt fins a la cruïlla de la carretera TV-7421 a Picamoixons.

L’empresa adjudicatària del projecte és Romà, Infraestructures i Serveis SAU i per tal de dur a terme aquests treballs s’han executat un seguit d’expropiacions i valoracions dels drets i béns afectats pel projecte.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Se suspenen tots els actes de Setmana Santa de Valls incloent la Processó de Divendres Sant

En el mateix comunicat, afirmen que "si, una vegada superada l’actual situació de lluita contra la pandèmia i retornada la normalitat, fos possible programar de nou algun dels actes no vinculats directament amb les celebracions litúrgiques, ja s’anunciaria i se’n faria difusió pública per l’entitat organitzadora".

S’ajorna la preinscripció escolar per la crisi del coronavirus

El Departament d'Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar dels diferents cicles d'ensenyament obligatori en el marc...

Un veí de Valls, ingressat al Pius, dona positiu per coronavirus

Una morta al Pius per coronavirus i un home de 75 anys ingressat que ha donat positiu El...

Vídeo | La moda dels concerts als balcons arriba a Valls

https://twitter.com/elvallenc/status/1240003567672537090?s=20 Va començar a Itàlia quan músics, dj's i cantants van començar a alegrar les vides dels seus...

La Cambra del Llibre de Catalunya posposa les tradicionals parades de carrer i signatures d’exemplars de Sant Jordi

La Cambra del Llibre de Catalunya ha fet arribar a les diferents administracions un paquet de mesures "puntuals i estructurals" per afrontar una situació que posa "en perill la continuïtat de l'ecosistema editorial a Catalunya".