16.6 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

Les colles castelleres a punt per tornar als assajos

La Colla Joves Xiquets de Valls comença avui amb els assajos generals mentre que la Colla Vella els iniciarà el pròxim divendres 13 de març

L’assaig de canalla de la Colla Joves va començar el 19 de febrer. Foto. Colla Joves

Les dues colles dels Xiquets de Valls estan a punt de començar els assajos de la nova temporada castellera. Aquest 2020 no és un any qualsevol, és any de Concurs i a més s’està a tocar de les Decennals, fet que farà que per a les colles castelleres la temporada s’allargui encara més.


Amb la memòria encara ben present de l’exitosa temporada passada —la Vella va acabar al capdamunt del rànquing casteller, i ambdues van aconseguir carregar el primer 3de9 sense folre de l’època moderna—, les dues colles obren una nova temporada, plena de reptes.


La Colla Joves Xiquets de Valls comença avui mateix, divendres 6 de març, amb el primer assaig de la temporada. Després de l’assemblea extraordinària en què es donava a conèixer el nou cap de colla, Jaume Martí, avui els vermells tornen a la feina i Martí dirigirà el primer assaig de la colla. Els assajos de la canalla van començar el passat 19 de febrer.


La Colla Vella, per la seva banda, que demà té assemblea general, va començar divendres amb els assajos de canalla, però deixa el primer assaig general per al pròxim divendres dia 13 de març.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

L’Ajuntament de Valls treballa en mesures econòmiques per a la ciutat

L'Ajuntament presentarà aviat un primer paquet de mesures econòmiques per combatre la crisi del coronavirus.

Es fa una crida a infermeres voluntàries de la província

Des del Col·legi d'Infermeria fan una crida per reclutar diferents infermeres voluntàries al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

El Govern prepara plataformes digitals per fer activitats lectives amb tot l’alumnat la setmana que ve

El Govern prepara diferents plataformes digitals perquè, a partir de la setmana vinent, es puguin efectuar activitats lectives amb tot l'alumnat.

El Govern pagarà els sous i les pòlisses d’assegurances dels treballadors d’empreses contractades per la Generalitat

L'objectiu és que les empreses que no poden oferir el servei mantinguin el personal i no hagin d'aplicar expedients de regulació temporal de l'ocupació com a conseqüència del coronavirus.

S’estudia una nova data per celebrar Sant Jordi

S'estudia una nova data per celebrar Sant Jordi 2020 arran de la crisi sanitari que està provocant el coronavirus a Catalunya