16.6 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

La Coordinadora de Colles Castelleres recomana suspendre l’activitat castellera fins a nou avís

La CCCC recomana l'anul·lació, suspensió o ajornament de l'activitat castellera prevista en els propers dies, a l'espera de noves indicacions i directrius per part de Salut.

Primer assaig de la Colla Joves de la temporada el passat divendres. Foto: Marc Lladó – el Vallenc.

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya recomana, a través d’un comunicat, suspendre l’activitat castellera pel coronavirus. Així ho ha transmès en un comunicat aquest dimarts 10 de març al vespre.

El fet que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya aturi les activitats extraescolars arran de l’epidèmia actual pel coronavirus, des de la Direcció Científica i Mèdica de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya “recomanem l’anul·lació, suspensió o ajornament de l’activitat castellera amb canalla”.

En el mateix comunicat, on donen un seguit de recomanacions de com evitar el contagi, la CCCC afirma que “l’activitat castellera no s’entén sense la canalla”, i per això recomana que des de les colles castelleres anul·lin, suspenguin o ajornin l’activitat castellera, en el sentit més ampli, prevista pels pròxims dies, a l’espera de noves indicacions i directrius per part de Salut.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Es fa una crida a infermeres voluntàries de la província

Des del Col·legi d'Infermeria fan una crida per reclutar diferents infermeres voluntàries al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

El Govern prepara plataformes digitals per fer activitats lectives amb tot l’alumnat la setmana que ve

El Govern prepara diferents plataformes digitals perquè, a partir de la setmana vinent, es puguin efectuar activitats lectives amb tot l'alumnat.

El Govern pagarà els sous i les pòlisses d’assegurances dels treballadors d’empreses contractades per la Generalitat

L'objectiu és que les empreses que no poden oferir el servei mantinguin el personal i no hagin d'aplicar expedients de regulació temporal de l'ocupació com a conseqüència del coronavirus.

S’estudia una nova data per celebrar Sant Jordi

S'estudia una nova data per celebrar Sant Jordi 2020 arran de la crisi sanitari que està provocant el coronavirus a Catalunya

Gairebé s’arriba als 500 morts per coronavirus a l’estat

En les darreres 24 hores la crisi del cornavirus a incrementat a l'Estat Espanyol. En un sol dia s'han sumat 150 morts i pràcticament 2.000 casos