12 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

La Colla Joves només tindrà una candidatura per substituir a Francesc Ramon

La Colla Joves Xiquets de Valls ha celebrat l’assemblea general anual al seu local aquest divendres 24 de gener. L’assemblea, que ha arrencat a les 10 de la nit, anava marcada pel canvi de cap de colla. Francesc Ramon -com era sabut- no seguirà com a cap de colla aquest 2020.

Durant l’assemblea, en la que s’ha fet balanç de l’any, tant a nivell social com de la temporada castellera -ressaltant la voluntat de donar continuïtat a la feina feta en diferents aspectes de la colla- també ha servit per a donar a conèixer que hi ha una sola única candidatura per a agafar el càrrec de cap de colla. Aquesta, podria estar liderada per Jaume Martí.

Amb una clara recerca de donar continuïtat la feina feta en els darrers temps, per a mantenir la línia de treball establerta en el sí de la colla, l’única candidatura es presentarà en pròximes setmanes, quan tingui tot l’equip tècnic tancat i totalment perfilat.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Se suspenen tots els actes de Setmana Santa de Valls incloent la Processó de Divendres Sant

En el mateix comunicat, afirmen que "si, una vegada superada l’actual situació de lluita contra la pandèmia i retornada la normalitat, fos possible programar de nou algun dels actes no vinculats directament amb les celebracions litúrgiques, ja s’anunciaria i se’n faria difusió pública per l’entitat organitzadora".

S’ajorna la preinscripció escolar per la crisi del coronavirus

El Departament d'Educació ha decidit ajornar la preinscripció escolar dels diferents cicles d'ensenyament obligatori en el marc...

Un veí de Valls, ingressat al Pius, dona positiu per coronavirus

Una morta al Pius per coronavirus i un home de 75 anys ingressat que ha donat positiu El...

Vídeo | La moda dels concerts als balcons arriba a Valls

https://twitter.com/elvallenc/status/1240003567672537090?s=20 Va començar a Itàlia quan músics, dj's i cantants van començar a alegrar les vides dels seus...

La Cambra del Llibre de Catalunya posposa les tradicionals parades de carrer i signatures d’exemplars de Sant Jordi

La Cambra del Llibre de Catalunya ha fet arribar a les diferents administracions un paquet de mesures "puntuals i estructurals" per afrontar una situació que posa "en perill la continuïtat de l'ecosistema editorial a Catalunya".