16.6 C
Valls
Dimarts, Març 17, 2020

Colla Vella: assemblea per encarar un 2020 plens de reptes

Albert Pedret i Albert Martínez encararan el darrer any com a president i cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Assemblea general de la Colla Vella del 2019. Foto. El Vallenc

La Colla Vella dels Xiquets de Valls celebrarà la seva assemblea, que servirà per donar continuïtat a la junta i en què es renovarà la confiança al president, Albert Pedret, i al cap de colla, Albert Martínez, que encetaran aquesta darrera temporada al capdavant de la colla.


Aquest dissabte, a dos quarts de 8 del vespre —en segona convocatòria— tindrà lloc l’assemblea general ordinària, en què es presentarà alguna petita remodelació interna de la junta tot i que les cares visibles seguiran, i servirà per encarar el darrer any de projecte. I és que tant el cap de colla com el president posaran punt final al final d’aquesta temporada 2020 que tot just ara s’encetarà.


Dins dels punts de l’ordre del dia es troba l’aprovació dels comptes de l’exercici 2019, la del pressupost per a l’exercici 2020, l’informe de presidència i el de cap de colla i la presentació i aprovació de la renovació incorporacions dels càrrecs de la junta de govern.


Temporada plena de reptes
La Colla Vella afronta una temporada plena de reptes. Els espera, tal com han explicat a aquesta redacció, un any amb reptes molt grans. Després de molts èxits en els darrers anys, la colla rosada buscarà mantenir-se en aquest nivell, i en paraules de la mateixa colla, “anar més enllà”. I és que la colla, a part del Concurs, en què la seva aspiració és revalidar la victòria assolida el 2018, també té a l’horitzó les Decennals de Valls del 2021, en què la Vella es vol “implicar al 100%”. Un tema que també es tractarà durant l’assemblea.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

L’Ajuntament de Valls treballa en mesures econòmiques per a la ciutat

L'Ajuntament presentarà aviat un primer paquet de mesures econòmiques per combatre la crisi del coronavirus.

Es fa una crida a infermeres voluntàries de la província

Des del Col·legi d'Infermeria fan una crida per reclutar diferents infermeres voluntàries al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre

El Govern prepara plataformes digitals per fer activitats lectives amb tot l’alumnat la setmana que ve

El Govern prepara diferents plataformes digitals perquè, a partir de la setmana vinent, es puguin efectuar activitats lectives amb tot l'alumnat.

El Govern pagarà els sous i les pòlisses d’assegurances dels treballadors d’empreses contractades per la Generalitat

L'objectiu és que les empreses que no poden oferir el servei mantinguin el personal i no hagin d'aplicar expedients de regulació temporal de l'ocupació com a conseqüència del coronavirus.

S’estudia una nova data per celebrar Sant Jordi

S'estudia una nova data per celebrar Sant Jordi 2020 arran de la crisi sanitari que està provocant el coronavirus a Catalunya