11.9 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Una dona de 88 anys, primera mort per coronavirus al Pius Hospital de Valls

Es tracta de la primera mort a la demarcació de Tarragona per coronavirus

Primera persona que perd la vida a l’Alt Camp pel coronavirus. Segons ha pogut saber ElVallenc.cat, ahir dilluns a la tarda 16 de març una dona de 88 anys i veïna de Montblanc va ser la primera víctima que es registra al Pius per culpa del covid-19. Ahir, arreu de Catalunya es va incrementar la xifra de casos, i gairebé s’incrementava en 500 en un sol dia, sent el dia amb més volum des que va començar l’expansió del coronavirus al país.

La primera mort per coronavirus al Pius Hospital de Valls es tracta d’una dona de 88 anys no resident a la comarca i que es trobava al Pius hospitalitzada. Es tracta d’una veïna de Montblanc. Durant la seva estada s’hauria trobat malament i hauria estat traslladada al Pius hospital de Valls. Ahir dilluns a la tarda es confirmava la seva mort. Un familiar de la difunta estaria en aïllament domiciliari per prevenció.

Segons ha pogut saber ElVallenc.cat, durant els darrers dies també s’han fet proves a diferents pacients, però han donat negatiu. Aquesta defunció al Pius Hospital de Valls ha provocat l’activació del pla de contingència per fer front al coronavirus i s’està seguint amb els protocols d’aïllament que els diferents hospitals del país segueixen per tal d’evitar el contagi a la resta de persones que estan ingressades, així com també al personal sanitari.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Els autònoms que cessin l’activitat o deixin de facturar un 75% respecte el semestre anterior podran cobrar l’atur

Pel que fa les empreses que es vegin obligades a suspendre un contracte per força major com a conseqüència del Covid-19, hauran d'acreditar la caiguda de l'activitat amb un informe davant de l'autoritat laboral, que haurà de contrastar-ho i donar una resposta en un termini de cinc dies des de la sol·licitud

S’anul·len les cites a l’ITV fins a nou avís

Fins aquest dimarts tenien obert fent inspeccions a serves públics com poden ser camions o serveis de repartiment, a més es van realitzar horaris restrictius.

La Federació Catalana de Futbol “vol finalitzar la competició si hi ha dates suficients”

La Federació Catalana de Futbol anuncia en un comunicat que la seva voluntat és la de finalitzar les competicions si hi han prous dates per a fer-ho

Primer paquet de mesures econòmiques que aplica l’Ajuntament de Valls

Es retornarà la part proporcional de les quotes i preus públics de serveis que estan tancats com el Patronat d’Esports, el Centre Cívic, entre d’altres.

La Xina autoritza que es provi en humans una vacuna experimental contra el coronavirus

La Xina ha autoritzat que es comenci a provar en humans una vacuna experimental contra el coronavirus desenvolupada per investigadors de l'Acadèmia Xinesa de Ciències Mèdiques Militars