6.8 C
Valls
Dijous, Març 26, 2020

Un nou equip de professionals relleva tota la plantilla de la residència de Valls on hi ha el brot de coronavirus

Es contractaran una trentena de persones

Residència Ballús de Valls, on hi han deu casos confirmats de coronavirus

Un nou equip integrat per una trentena de persones suplantarà la plantilla íntegra de la residència d’avis de Valls on s’han confirmat deu casos positius de coronavirus. La Fundació Vilaniu, vinculada a l’Ajuntament de Valls, s’afanya a contractar aquest renovat equip assistencial de professionals, que es preveu completar en les pròximes hores, en una intervenció dirigida des de la Generalitat davant la gravetat d’aquest brot.

Les mesures preventives aplicades a la residència Ballús s’han extremat. Es desinfecta diàriament l’edifici, de tres plantes, i tot el perímetre. A la planta baixa, on acostumaven a seure els avis, no s’hi veu ningú. El menjar vindrà del servei de càtering del Pius Hospital de Valls, servit en safates d’un sol ús.

ACN

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Cau neu a les parts altes de l’Alt Camp

D’acord amb les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, la cota de neu oscil·larà entre els 400 i els 600 metres, tot i que en moments de xàfec es podrà situar per sota.

Persecució policial per Valls entre un motociclista i la policia local

La matinada de dimecres, 25 de març, hi va haver pels carrers de Valls una persecució policial...

El Departament de Salut reforça el 061 Salut Respon

L’ampliació és fa amb l’entrada en funcionament avui mateix d’una nova sala d’atenció telefònica amb capacitat per a fins a 200 noves posicions, el que permetrà augmentar el volum de consultes ateses

JARC planteja solucions per garantir la mà d’obra i la producció d’aliments amb mesures de seguretat

L’entitat vol comptar amb el compromís del Servei Català d’Ocupació (SOC) de l’àmbit municipal per coordinar l’oferta i la demanda de temporers amb residència pròxima al lloc de treball per minimitzar els riscos de contagi i propagació del COVID-19.