//Més de dos-centes persones visiten les finques on s’ubicarà la cooperativa d’habitatges La Titaranya de Valls

Més de dos-centes persones visiten les finques on s’ubicarà la cooperativa d’habitatges La Titaranya de Valls

La Titaranya realitzarà més visites guiades a la tardor i s’ofereix a fer visites per a grups i persones interessades.

per | 2019-07-07 08:43:4007/07/2019 08:43 | 0 comentaris

Recentment, s’han realitzat dues presentacions i visites guiades a les finques on s’ubicarà la cooperativa d’habitatges i locals La Titaranya, als números 14 i 16 del carrer dels Metges i 23 i 25 del carrer de la Carnisseria, al centre històric de Valls.

Els participants van conèixer el funcionament de la cooperativa i van visitar la finca coneguda com a Ca L’Alemany i el pati interior de 300m2 de Ca Robusté. Cal destacar que els estudis històrics que s’estan realitzant han descobert un refugi antiaeri de la República que aprofita diversos cups i cellers antics. En total, unes 200 persones han visitat ja les finques, un complex de 2400m2 edificables que acollirà entre 17 i 19 habitatges i entre 6 i 9 locals socials i comercials.

La Titaranya realitzarà més visites guiades a la tardor i s’ofereix a fer visites per a grups i persones interessades en esdevenir sòcies de dret d’ús d’un habitatge o bé sòcies col·laboradores, així com per a entitats que vulguin disposar d’un local amb espais compartits com ara una gran sala d’actes.

Deixa un comentari