5.8 C
Valls
Dissabte, Març 21, 2020

Lliurats els premis del 13è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc-2018

Un any més, el Casal Popular la Turba de Valls i l’Associació Llumull, Accions Audiovisuals van convocar el concurs fotogràfic de Patrimoni Vallenc. La imatge gràfica d’aquesta 13a edició del concurs és del dissenyador José Luis Tierraseca, de Valls, que segueix amb la línia minimalista i tipogràfica.

L’objectiu principal d’aquest concurs és conèixer i divulgar el patrimoni vallenc des d’un vessant artístic com la fotografia.

El jurat va estar format per Francesc Murillo (historiador i especialista en patrimoni vallenc), Sònia Roca (arquitecta i membre de la Comissió de Patrimoni), Lluís Frago (geògraf i professor de Geografia Humana a la UB), Medir Cucurull (fotògraf) i Jordi París (director del Museu de Valls). Tots ells van fer la deliberació divendres, 15 de desembre.

D’aquesta manera, avui, divendres 11 de gener, a dos quarts de 8 de la tarda, al Pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs s’han lliurat els premis del 13è Concurs de Fotografia Patrimoni Vallenc-2018.

Els premiats han estat: Pol Vallvé Pomés, de Valls, amb el premi jove (de 150 euros); Laura Armengol Sardà, de Solivella, amb el segon premi (de 200 euros), i Marina Paredes Joaquín, de Reus, la guanyadora i primer premi (de 300 euros).

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Mossos de la comisaria de Valls confinats per seguretat

Agents de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Valls estarien confinats a...

‘Flying free’ sonant als balcons de Valls

La iniciativa que sortia de xarxes socials ha resultat un èxit i per molts carrers de la...

La Cambra exigeix mesures reals, àgils i efectives per als sectors econòmics afectats pel Covid-19

La Cambra de Comerç de Valls exigeix mesures reals, àgils i efectives per als diferents sectors econòmics afectats pel coronavirus

Més de 30 casos nous de Covid-19 a la demarcació en un sol dia

S'han confirmat 34 casos nous de conoravirus. D'aquesta manera s'eleva a 77 els casos confirmats que s'acumulen a la zona

#calçotadaAcasa: la iniciativa per no perdre 5 milions de calçots

Perillen fins a 5 milions de calçots IGP Valls. Foto: El Vallenc Les xarxes socials i l’Agrobotiga de...