//La Titaranya comença a definir com seran els seus espais i els usos que tindran

La Titaranya comença a definir com seran els seus espais i els usos que tindran

El 17 de juliol es farà un taller amb les entitats i persones sòcies que hi viuran per començar a dibuixar els habitatges i locals

per | 2019-07-09 09:28:4809/07/2019 09:28 | 0 comentaris

El dilluns 1 de juliol va tenir lloc el primer dels tallers que La Dinamo Fundació farà amb les sòcies de la cooperativa d’habitatges La Titaranya, per definir el projecte arquitectònic que rehabilitarà les finques de Ca Robusté i Ca l’Alemany, als carrers Carnisseria i Metges del centre històric de Valls.
Aquesta sessió de treball, que va comptar amb la col·laboració del despatx d’arquitectes especialitzats en cohabitatge La Col, va incloure diverses dinàmiques de cohesió de grup i definició del projecte, així com una visita als espais per començar a definir-ne els usos, tant públics com privats.

En el següent taller, el dimecres 17 de juliol, els socis de la cooperativa treballaran en la definició dels habitatges i espais compartits. Les persones interessades a ser sòcies d’ús d’un habitatge encara són a temps de participar en aquest procés, així com les entitats o empreses interessades en un local social.

Després de l’èxit de les visites realitzades per Sant Joan, actualment La Titaranya ja suma 18 sòcies entre persones i entitats, però disposa encara d’habitatges disponibles

Deixa un comentari