10.5 C
Valls
Dijous, Març 26, 2020

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Valls confirma un positiu de coronavirus

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) segueix reclamant que es faci el test a tots els companys

Els Mossos reclamen el test per al diagnòstic del Covid-19.

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) segueix reclamant que es facin els test a tots els companys que des de l’arribada de la pandèmia han presentat símptomes i han estat aïllats segons protocols sanitaris. Ara mateix n’hi ha ben pocs als quals s’hagi realitzat el test.

En el seu comunicat, USPAC assenyala que “segons dades de fa uns dies, hi havia poc més d’una desena de mossos positius confirmats i prop del miler confinats i sense tenir accés a les proves. El fet de no tenir accés a la possibilitat de confirmar els positius posa en risc la resta de companys i la transmissió del virus a la resta de la població, tenint en compte que som un servei essencial. Molt pitjor és el cas de certs destins on ens trobem que si hi ha casos positius confirmats i no es fa res per prevenir contagis”.

D’altra banda, la USPAC assenyala que a Valls es troben que fa ja més de 10 dies que es van donar casos de companys amb símptomes compatibles amb el SARS-CoV-2 i es va anar aïllant els companys sense fer cap prova, fins que un d’ells va haver de ser ingressat i es va confirmar el positiu. “Portem en aquest cas 13 dies de retard, sense que s’hagi fet cap tipus de mesura preventiva a la comissaria, i els companys dia a dia van tenint símptomes i van sent baixa. Ara per ara no es fa cap test als afectats que van estar en contacte amb el ja positiu confirmat”.

El sindicat sol·licita “una solució immediata al problema actual, que passa per fer el test a tots els seus treballadors amb símptomes i als que hagin tingut contacte estret amb algun positiu confirmat, i s’adoptin les mesures preventives urgents a aquells llocs on saben que hi ha hagut contagis i avui encara no s’ha fet res”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Un nou equip de professionals relleva tota la plantilla de la residència de Valls on hi ha el brot de coronavirus

Les mesures preventives aplicades a la residència Ballús s'han extremat. Es desinfecta diàriament l'edifici, de tres plantes, i tot el perímetre.

“S’està valorant molt la feina dels artistes”

La cantautora vallenca Maria Jacobs ha participat en nombroses iniciatives per fer arribar la música a les llars en temps de confinament

Els Mossos criden a “contrastar” informacions sobre el coronavirus abans de compartir-les per no difondre ‘fake news’

Abans de compartir informacions recomana "mirar la font" d'on procedeix, "meditar deu segons" i "contrastar" el contingut de la informació "anant a una font oficial".

Previsió de neu per demà dijous entre 400 i 600 metres

A les comarques de la Catalunya Central i al prelitoral i la cota de neu baixarà i oscil·larà entre els 400 i els 600 metres

La dura dada que dona les patronals del comerç sobre el coronavirus

El sector reclama al sector públic que se suspengui el pagament d'impostos, especialment les liquidacions mensuals i trimestrals de l'IVA, IRPF, societats, cotitzacions a la seguretat social i quotes d'autònoms.