15.4 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Justo Molinero torna amb un nou espectacle al Centre Cultural de Valls

El proper diumenge 8 de març, a les 17:30h, torna Justo Molinero y Los Descastaos amb un nou espectacle: “La tercera juventud”.
Després de l’èxit a Valls dels anteriors espectacles, és el moment de viure a una residència on els residents no són de la tercera edat… estan vivint la seva tercera joventut. Gaudirem amb les seves ocurrències en el seu dia a dia, mentre busquen parella….

Els acompanyarà, com artista convidat, el cantat Jonathan Santiago amb les seves cançons escrites per Miguel Moyares, de Ecos del Rocío, i les coples que el van fer guanyar el programa de televisió “Se llama Copla”.

La idea de fer un espectacle en teatres va sorgir fa anys, però Justo Molinero ho va anat retardant per diversos motius. No va ser fins al 2015 que, reunit amb un grup d’amics i locutors, va tornar a plantejar-se el repte i va ser llavors quan va néixer “Ahora me toca a mí”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Comunicat del Pius Hospital de Valls davant les mesures adoptades pel Covid-19

El Pius Hospital de Valls ha reorganitzat l’activitat programada de consultes externes i gabinets de proves diagnòstiques.

El Pintor Rock s’avança a l’estiu

La organització avança les dates per aquest desè aniversari. Així, el Pintor Rock 2020 es celebrarà els dies 20, 21 i 22 d'agost

El gran gest que ha tingut l’Institut Jaume Huguet amb el Pius Hospital de Valls

L'Institut Jaume Huguet ha fet entrega de material al Pius Hospital de Valls per superar la crisi del coronavirus.

A l’estat, 13.700 casos de coronavirus

Les dades per infectats per Covid-19 puja un 18% més que el dia anterior i es supera la barrera de les 500 víctimes mortals que ha deixat fins ara aquesta pandèmia.

Els autònoms que cessin l’activitat o deixin de facturar un 75% respecte el semestre anterior podran cobrar l’atur

Pel que fa les empreses que es vegin obligades a suspendre un contracte per força major com a conseqüència del Covid-19, hauran d'acreditar la caiguda de l'activitat amb un informe davant de l'autoritat laboral, que haurà de contrastar-ho i donar una resposta en un termini de cinc dies des de la sol·licitud