15.4 C
Valls
Diumenge, Març 22, 2020

‘Jove, queda’t a casa’, campanya per no sortir en temps de confimanet

Campanya per conscienciar als joves que el coronavirus no és cosa només de la gent gran

“Si penses que el coronavirus és cosa de gent gran, t’equivoques. I és que encara que no et posis malalt, les decisions que prenguis poden ser la vida o la mort per algú”. Són les paraules dedicades als joves de Tedros Adhanom, director general de l’OMS.

Quedar-se a casa és vital per superar la pandèmia del coronavirus. L’estat espanyol és dels països del món que més casos té de covid-19 i qualsevol mesura de prevenció és poca. Per això s’engegen diferents campanyes per intentar posar fre a la seva expansió. Una d’elles va adreçades als joves. I és que la lluita per frenar el coronavirus no és cosa només de la gent gran. I és que les persones de menys de 50 anys també tenen riscos, tal com diuen les estadístiques.

Per això una de les campanyes és la de “jove, queda’t a casa” que ha promogut Nació Digital. S’ha superat la primera setmana d’estat d’alarma al país i des del govern espanyol informen que s’allargarà quinze dies més. En total serà un mes -mínim- de confinament a les llars, tot i que es pot sortir en poques exepcions. Per això, es vol conscienciar a la gent, des de grans a petits a complir estrictament amb les pautes establertes de no sortir de casa. I és que “si penses que el cornavirus és cosa de gent gran, t’equivoques”.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

‘Jove, queda’t a casa’, campanya per no sortir en temps de confimanet

https://www.instagram.com/p/B-CH7L2l6xt/?utm_source=ig_web_copy_link "Si penses que el coronavirus és cosa de gent gran, t'equivoques. I és que encara que...

Les farmàcies fan una campanya informativa amb mesures preventives pel Covid-19

Davant l’emergència sanitària, provocada pel coronavirus SARS-COV-2, i l’Estat d’Alarma decretat pel Govern Espanyol per a la...

Baixa la producció d’un 40% a les empreses del Polígon Industrial

Per a Ulldemolins, el problema per a l’economia productiva a la capital de l’Alt Camp “no serà el coronavirus, sinó tornar a arrencar ja que costarà tirar endavant”.

Sánchez comunica als presidents autonòmics que l’estat d’alarma s’allargarà 15 dies més

A l'Estat hi ha gairebé 25.000 contagiats i 1.326 morts per coronavirus. En 24 hores, s'han infectat 5.000 persones i han perdut la vida més de 300.

VÍDEO | Els comerciants de Valls, amb un sabor “agredolç” després de la primera setmana de confinament

La capital de l'Alt Camp i el comerç local de la ciutat de Valls supera la primera setmana de confinament pel coronavirus