16.7 C
Valls
Dimecres, Març 18, 2020

Els militants del PSC de l’Alt Camp i Conca es pronunciaran sobre el preacord amb Podemos

Els i les militants socialistes de la Federació del Camp de Tarragona estan convocats aquest dissabte a la consulta nacional convocada a fi i efecte de validar o no el preacord assolit amb el grup d’Unidas-Podemos per constituir un Govern progressista per aquests propers quatre anys.

En aquesta consulta podran participar tots els i les militants del partit i de les Joventuts Socialistes de les comarques tarragonines. El vot pot ser presencial aquest dissabte als diferents locals del partit. En el cas de les comarques del Camp de Tarragona es podrà votar a les meses electorals habilitades als locals de Valls, Cambrils, Mont-roig del Camp, Reus, la Selva del Camp, Calafell, Cunit, el Vendrell, la Canonja, Constantí, Creixell, Roda de Berà, Salou, Tarragona i Vila-seca. Els militants de les comarques de l’Alt Camp i Conca de Barberà votaran a l’agrupació de Valls entre les deu del matí a la una del migdia de dissabte.

Així mateix, els i les militants també podran votar per via electrònica. Per fer-ho caldrà sol·licitar primer la inscripció per exercir el vot electrònic al web del PSC fins aquest dijous a les 20h. Un cop inscrits, la votació electrònica es durà a terme entre les 18h d’aquest divendres fins a les 20h de dissabte.

Actualment al web del PSC es pot trobar tota la informació relativa a la consulta, així com la llista de les meses electorals, l’horari corresponent a casa mesa, el procediment de sol·licitud del vot electrònic, la pregunta de la consulta i el contingut del preacord assolit amb el grup parlamentari d’Unidas-Podemos.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

El Servei Català de Trànsit aixeca les restriccions del pas de camions per l’N-II, l’N-240 i l’N-340

Aquesta mesura va entrar en funcionament el dissabte 14 de març i es mantindrà fins el 28, tot i que podria allargar-se si es mantenen les restriccions de moviments.

Comunicat del Pius Hospital de Valls davant les mesures adoptades pel Covid-19

El Pius Hospital de Valls ha reorganitzat l’activitat programada de consultes externes i gabinets de proves diagnòstiques.

El Pintor Rock s’avança a l’estiu

La organització avança les dates per aquest desè aniversari. Així, el Pintor Rock 2020 es celebrarà els dies 20, 21 i 22 d'agost

El gran gest que ha tingut l’Institut Jaume Huguet amb el Pius Hospital de Valls

L'Institut Jaume Huguet ha fet entrega de material al Pius Hospital de Valls per superar la crisi del coronavirus.

A l’estat, 13.700 casos de coronavirus

Les dades per infectats per Covid-19 puja un 18% més que el dia anterior i es supera la barrera de les 500 víctimes mortals que ha deixat fins ara aquesta pandèmia.