8.9 C
Valls
Divendres, Març 20, 2020

El Casal Popular La Turba impulsa la Titaranya, una cooperativa d’habitatge

El proper dissabte 8 de juny el Casal Popular La Turba farà la presentació pública de la seva nova iniciativa, la Titaranya, una cooperativa d’habitatges. Així, l’entitat amplia el ventall d’iniciatives que té engegades, totes amb la voluntat d’incidir directament en el dia a dia de la societat. Es tracta d’un projecte que s’obrirà al barri, a entitats i persones individuals que vulguin sumar-s’hi, sent-ne sòcies col•laboradores o participant-hi d’alguna de les maneres possibles.

De fet, fa uns mesos es va constituir la Titaranya, la cooperativa que gestiona el projecte, i just fa poques setmanes s’han adquirit dues finques al Barri Antic, on s’està començat a treballar en el estudis previs a la intervenció urbanística.

En els darrers anys s’ha creat el grup de consum La Bajoca, on actualment un centenar de famílies poden accedir a productes ecològics, artesanals i de proximitat per mitjà de comandes setmanals.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Segona mort per coronavirus a la demarcació de Tarragona

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s'han confirmat 15 nous casos de coronavirus

Més de 500 casos de coronavirus en les últimes hores a Catalunya

Dos mujeres con mascarillas caminan por Barcelona el mismo día en que se confirman nuevos casos de pacientes contagiados de coronavirus...

Educació suspèn els tràmits d’extinció de concerts i les convocatòries d’oposicions

Els tràmits i procediments es reprendran quan l’estat d’alarma, i les possibles pròrrogues, quedin derogats.

Acord per no deixar sense internet els abonats durant el confinament

En primer lloc, ha acordat amb les grans operadores no deixar cap dels seus abonats sense Internet i sense dades durant aquesta situació d’excepcionalitat.

L’emotiu vídeo de professionals del Pius Hospital

Personal del Pius Hospital de Valls ha elaborat un emotiu vídeo demanant a la ciutadania que compleixi amb el confinament i es quedi a casa