9 C
Valls
Diumenge, Març 22, 2020

Dimecres vinent s’alça el teló de les taquilles dels Teatres de Valls

Les taquilles del Teatre Principal de Valls es tornaran a omplir d’activitat el proper dimecres, 26 de setembre, a partir de les 12 del migdia. A aquesta hora es posaran a la venda les entrades pera a tota la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls. Simultàniament, s’activarà la venda de totes les localitats a la web www.ticketea.com i al telèfon 902 044 226.

Fins a 20 espectacles configuren la nova temporada de tardor dels Teatres de Valls, en un total de 28 funcions: 9 destinades a públic adult; 8, a públic familiar, i 3, a escoles. L’oferta teatral també inclourà 7 activitats dins la línia de l’Escola de l’espectador i 2 exposicions al vestíbul del Teatre Principal.

Aquesta extensa programació comptarà amb representació internacional de la mà del Groupe Acrobatique de Tànger (Marroc), que portarà les seves torres humanes al Centre Cultural, o la Johann Strauss Orchestra & Strauss Festival Ballet Ensembre de Viena (Àustria). No hi faltaran tampoc grans noms del teatre català com Joan Pera, amb la comèdia ‘El fantasma de Canterville’; Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat, amb ‘Les noies de Mossbank road’, i Julio Manrique, amb ‘Èdip’.

També hi haurà espai per al teatre fet a casa, de la mà del Grup del Teatre Principal, que portarà a escena l’homenatge a Pere Mialet i els Pastorets Principals de Valls. A la cartellera s’hi sumarà el 14è Festival de titelles Guant, ja consolidat a la ciutat, i el concert de l’Orquestra Camera Musicae, amb la violoncel·lista Mariona Camats.

Des de la Regidoria de Cultura es destaca especialment el vessant familiar, que disposarà d’un abonament propi a 10 euros i adquirirà una importància notable durant aquesta temporada amb companyies com La Baldufa, La Tresca i la Verdesca, Teatre al Detall i Pallassos sense Fronteres, a més dels clàssics Guant i els Pastorets Principals de Valls.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Europa supera els 121.000 contagis i frega els 6.000 morts per coronavirus

Cartell de mobilitat restringida a la plaça Urquinaona de Barcelona durant l'estat d'alarma pel coronavirus. Imatge...

Els treballadors afectats per un ERTO creixen en 185.900 des de principis de setmana i ja n’hi ha més de 210.300

El nombre de treballadors afectats per un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) a Catalunya arran...

L’avís que es fa sobre les mascaretes de roba que es cusen a casa

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona avisa que les mascaretes de roba que es cusen a...

Confinament

Un confinament de 24 hores al dia tancats a casa, amb els nens sense escola i intentant teletreballar, pot ser vist com...

El govern espanyol compra 640.000 tests que detecten la presència de covid-19 en 15 minuts

El govern espanyol ha comprat 640.000 tests que poden determinar si una persona està infectada amb covid-19 en quinze minuts