10.5 C
Valls
Dijous, Març 26, 2020

Deu casos positius de covid-19 a la Residència Ballús de Valls

Es tracta de la metgessa i de vuit usuaris. Aquests casos que es van confirmar ahir a la tarda se sumen als de la infermera que va donar positiu dissabte passat

Imatge de l’exterior de la Residència Ballús de Valls. Foto: El Vallenc

La Residència Ballús de Valls ha confirmat un total de deu casos positius de coronavirus entre personal mèdic i usuaris. Dissabte passat es confirmava el cas d’un positiu per part d’una infermera de la Residència i durant el dia d’ahir es confirmaven nou casos més després de rebre els resultats de les proves. Es tracta de la metgessa de la Residència Ballús i també de vuit usuaris.

En aquest sentit, no es poden descartar que puguin augmentar els casos de Covid-19 a la residència. Els usuaris estan en aïllament igual que la resta d’usuaris no infectats i se segueixen les estrictes mesures de seguretat i protocolaris per evitar el màxim l’expansió del coronavirus. Se suspita que els positius de Covid-19 estarien lligats amb el brot d’Igualada.

Suport de la Fundació Vilaniu
Per altra banda, la plantilla segueix presentant simptomatologia i les baixes presentades pel personal del centre han anat augmentant substancialment. Així, ja hauria afectat “gairebé tota la plantilla” com afirmava Miguel Márquez, gerent de la Residència Ballús. És per això que s’ha demanat el suport de la Fundació Vilaniu i s’ha descartat -després de no rebre resposta- la petició de suport per part de l’UME (Unitat Militar d’Emergència). “S’ha optat per altres vies”, ressaltava Miguel. En aquest sentit, la Fundació Vilaniu donaran suport al centre amb la gestió fins que es recuperi el personal. Aquest acord entre Residència i Fundació Vilaniu seguirà fins que el personal de la residència estigui totalment recuperat.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Un nou equip de professionals relleva tota la plantilla de la residència de Valls on hi ha el brot de coronavirus

Les mesures preventives aplicades a la residència Ballús s'han extremat. Es desinfecta diàriament l'edifici, de tres plantes, i tot el perímetre.

“S’està valorant molt la feina dels artistes”

La cantautora vallenca Maria Jacobs ha participat en nombroses iniciatives per fer arribar la música a les llars en temps de confinament

Els Mossos criden a “contrastar” informacions sobre el coronavirus abans de compartir-les per no difondre ‘fake news’

Abans de compartir informacions recomana "mirar la font" d'on procedeix, "meditar deu segons" i "contrastar" el contingut de la informació "anant a una font oficial".

Previsió de neu per demà dijous entre 400 i 600 metres

A les comarques de la Catalunya Central i al prelitoral i la cota de neu baixarà i oscil·larà entre els 400 i els 600 metres

La dura dada que dona les patronals del comerç sobre el coronavirus

El sector reclama al sector públic que se suspengui el pagament d'impostos, especialment les liquidacions mensuals i trimestrals de l'IVA, IRPF, societats, cotitzacions a la seguretat social i quotes d'autònoms.