15.8 C
Valls
Dijous, Març 19, 2020

Bargalló demana a les diputacions que mantinguin el compromís de finançar part de l’educació de 0 a 3 anys

ACN

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha demanat a les quatre diputacions que mantinguin per “responsabilitat institucional” el compromís “de paraula” dels seus antecessors de finançar en part l’educació de 0 a 3 anys si la Generalitat no tenia nous pressupostos el 2019. “Si no, seria un drama per als ajuntaments”, ha avisat Bargalló en el marc del ple del Parlament en resposta a una interpel·lació del grup PSC-Units.

Bargalló ha fet referència explícitament a la Diputació de Barcelona, presidida pel PSC gràcies a un acord amb JxCat. I ha reclamat a les diputacions que no abandonin l’acompanyament que han fet als ajuntaments en el finançament d’aquesta etapa educativa.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Comença la desinfecció dels carrers de Valls

Un treballador dels serveis de neteja aplicant desinfectant davant d'una farmàcia al barri de les Comarques. Foto: El Vallenc

@VallsConfinat, la ciutat batega tot i el confinament

El compte @VallsConfinat vol crear comunitat entre vallencs i vallenques i ser l'alataveu d'entitats en aquests dies de confinament

La Generalitat demana la congelació d’impostos i taxes a empreses i autònoms

Per altra banda, Budó ha informat que el tràfic a Internet s'ha incrementat un 30% aquests dies, a causa de la crisi sanitària pel coronavirus.

L’eina que permet detectar la Covid-19 a Catalunya

La directora de l’Àrea de ciutadania del Servei Català de la Salut, Rosa Romà, ha recalcat que la informació que es bolcarà a l’APP serà “totalment encriptada” i “permetrà elaborar un perfil de pacient en relació a les seves simptomatologies”.