8.3 C
Valls
Dissabte, Març 21, 2020

Antonio Orozco actuarà a Valls el 28 de maig

El dimarts 28 de maig Antonio Orozco presentarà al Centre Cultural de Valls la segona temporada de ‘Único’, la seva última gira, que entra en la segona temporada. El concert serà a les 21 h. Amb 1.500.000 de discos venuts, 9 àlbums, 9 discos de platí i un d’or al llarg de la seva carrera, ara Orozco ofereix un tour de 100 funcions que el mateix artista, que en els últims anys ha travessat una crisi personal com a conseqüència de la mort de la seva exdona i mare del seu fill, Susana Prat, defineix com “nascut en la part fosca i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència i l’indiscutible objectiu d’entretenir els sentits”. Un concert en el qual, a més de les seves últimes cançons, com “Lo saben”, també sonaran temes tan coneguts del cantant com “Devuélveme la vida” o “Estoy hecho de pedacitos de ti”.

La primera temporada de ‘Único’ va comptar amb 160 actuacions i 650.000 espectadors, en la que ha estat la gira de més èxit de l’artista barceloní. La seva afició a compondre, cantar i tocar la guitarra es remunta a quan, amb 15 anys, en un viatge a Sevilla, ciutat origen dels seus pares, al barri de Triana, veu i sent cantar i tocar uns nois a la patrimonial “calle Betis”, vora el riu Guadalquivir. Va reunir una mica de diners i es va comprar la primera guitarra, que encara conserva. La seva infantesa la passà a l’Hospitalet de Llobregat.

Les entrades surten a la venda aquest dimecres, 20 de febrer, a les 9 h. El canal de venda serà en línia a través del web de l’artista: www.antoniorozco.com.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

Mossos de la comisaria de Valls confinats per seguretat

Agents de Mossos d'Esquadra de la comissaria de Valls estarien confinats a...

‘Flying free’ sonant als balcons de Valls

La iniciativa que sortia de xarxes socials ha resultat un èxit i per molts carrers de la...

La Cambra exigeix mesures reals, àgils i efectives per als sectors econòmics afectats pel Covid-19

La Cambra de Comerç de Valls exigeix mesures reals, àgils i efectives per als diferents sectors econòmics afectats pel coronavirus

Més de 30 casos nous de Covid-19 a la demarcació en un sol dia

S'han confirmat 34 casos nous de conoravirus. D'aquesta manera s'eleva a 77 els casos confirmats que s'acumulen a la zona

#calçotadaAcasa: la iniciativa per no perdre 5 milions de calçots

Perillen fins a 5 milions de calçots IGP Valls. Foto: El Vallenc Les xarxes socials i l’Agrobotiga de...