Visita Valls lliura els premis del concurs de microrelats i fotografia #stjordivalls

1 maig 2013 6:58 ElVallenc.cat
Visita Valls lliura els premis del concurs de microrelats i fotografia #stjordivalls

Els guanyadors han recollit el premi de les mans de les representants de les llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, i de l’Associació de Floristes de Valls

El passat dijous 25 d’abril a la Sala Gòtica de Ca Sagarra, es va celebrar l’acte de lliurament dels concursos de Sant Jordi organitzats per l’Ajuntament de Valls a través de les xarxes socials de VisitaValls amb la col·laboració de les llibreries Adserà, Ditec, Roca i Tram, i l’Associació de Floristes de Valls. Els regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, i de Cultura i Patrimoni, Jordi Garcia, van presidir l’acte i van lliurar els premis del Segon Concurs de Microrelats per twitter i del Primer de Fotografia a Facebook.

L’esdeveniment narratiu i fotogràfic, que s’ha pogut seguir durant dues setmanes als canals de Facebook i Twitter de “VisitaValls”, ha aconseguit una participació de gairebé 100 relats diferents; mentre que el concurs fotogràfic va reunir 25 fotografies i més de 4.000 visualitzacions. Els premis lliurats als guanyadors van consistir en lots de llibres gentilesa de les quatre llibreries de Valls i en dos centres de flors gentilesa de l’Associació de Floristes de Valls.

El guanyador del Premi Llibreria Adserà a la història d’enamorats més graciosa ha estat el vallenc Sergi Ribé (@sergiribe), autor del bloc “Despatxeu la dida que el nen ja s’entreté sol” (http://sribepujol.wordpress.com/), amb la següent piulada: “Enguany rebré molts regals perquè vaig veure la mama fent petons al Pare Noel. Ell va marxar pitant quan arribava el papa, però”.

La guanyadora del Premi Llibreria Tram a la història d’enamorats més original ha estat la vallenca Sandra Onieva (@onievasandra) amb la següent història: “Sóc les vinyes que ploren anunciant l’anyada fèrtil, sóc una nova primavera als ulls amb què em mires i veus, AMOR”.

El guanyador del Premi Llibreria Ditec a la història d’enamorats més vallenca ha estat un piulador de Sabadell, Jaume Pla (@PlaFoix), aficionat als castells i fidel assistent a la diades castelleres de Valls, que ha participat amb la següent història: “Acotxador meu, mira cap al cel i no em deixis soleta. Sense el teu anhel jo no seria enxaneta.”
Finalment, el guanyador del Premi Llibreria Roca a la història d’enamorats més romàntica ha estat l’Àlex Martínez Vives de Valls, amb la piulada: “Les seves passes volia seguir, respirar el seu alè. Ella el volia només a ell i no entenia per què. Estava perduda, enamorada”.

Els premis del concurs fotogràfic de Sant Jordi van ser per a dues fotografies. Una de Montse Targa, en la qual es combina la decoració de la façana de l’Ajuntament i el campanar de l’església de Sant Joan; i una altra d’Òscar Mateu, basada també en una composició on torna a ser protagonista el campanar, però aquest cop amb la rosa de Sant Jordi. Un error en la comptabilització dels vots va abocar l’organització a declarar guanyadores les dues fotografies amb més vots, en lloc d’una de sola com era previst inicialment. Durant la cerimònia de lliurament dels premis, els organitzadors van demanar disculpes per l’errada i per les molèsties causades.

Més informació a l'edició en paper del setmanari El Vallenc

Deixa un comentari