Vallsgenera organitza tallers i xerrades sobre Internet per a les persones més grans

18 maig 2013 6:00 ElVallenc.cat

El Punt Òmnia de Valls, depenent de l’Institut de Desenvolupament Local Vallsgenera, organitza en col·laboració amb el Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Valls, una sèrie de xerrades adreçades als més grans amb motiu de la celebració del Dia Internacional d’Internet, que se celebra aquest 17 de maig sota el lema: “e-Senior: Gestions i serveis TIC per als més grans”.

Aquest programa de divulgació de les TIC organitzat pel Punt Òmnia de Valls forma part de les activitats del Programa d’Envelliment Actiu a Valls 2013 que organitza el Pla d’Inclusió i Cohesió Social coordinat per la Regidoria d’Acció Cívica, Igualtat i Joventut de l’Ajuntament de Valls. El programa inclou quatre tallers i xerrades pràctiques sobre diferents serveis i gestions a Internet. L’objectiu bàsic de les xerrades és que les persones destinatàries coneguin el ventall de recursos que ofereix la xarxa per als més grans i que es familiaritzin amb l’ús d’Internet, com a una eina útil i fàcil. L’assistència als tallers és gratis i es convida a tota la població sènior de Valls a participar-hi.

Aquestes xerrades i tallers es realitzaran a partir de la setmana del 20 de maig i tindran una durada de 1 hora aproximadament. El calendari de els sessions és el següent: 22 de maig, i 5, 12 i 18 de juny d’enguany. Les temàtiques d’aquest talleres seran, respectivament: Gestions i serveis a Internet relacionats amb la salut (a càrrec del CAP de Valls); Tràmits i gestions a la pàgina de la Seguretat Social (a càrrec d ela Seguretat Social de Valls ); Ment activa (a càrrec del Pla d’Inclusió i Cohesió Social de Valls); i e-DNI i certificats digitals (organitzat per l’àrea d’Informàtica de l’Ajuntament de Valls).

Les inscripcions es poden fer en persona a la seu de l’IMDL – Vallsgenera, a la carretera del Pla 37A, per telèfon ( 977 612 010) o al correu electrònic: omniavalls@gmail.com o emplenant el formulari a: http://www.xarxa-omnia.org/valls/

Més informació a l'edició en paper del setmanari El Vallenc

Deixa un comentari