//Un turisme bolca una furgoneta que es salta un stop al Polígon de Valls

Un turisme bolca una furgoneta que es salta un stop al Polígon de Valls

L’accident ha estat a l’entrada del Polígon Industrial de Valls venint del Pla, a un quart de 7 de la tarda. Ha estat un xoc entre un turisme i una furgoneta

per | 2019-10-30 18:45:2830/10/2019 18:45 | 1 comentari

A l’entrada del Polígon Industrial de Valls a prop de l’empresa Ceràmiques Queralt, aquesta tarda del dia 30 d’octubre hi ha hagut un accident de trànsit entre un turisme i una furgoneta.

L’accident es va produir a la rotonda de l’empresa Coval, a la carretera del Pla de Santa Maria, quan una furgoneta es saltava l’stop de la via lateral dret, provocant que un turisme impactés amb ell, provocant que la furgoneta acabés bolcant.

En un principi hi havia un ferit lleu, però desprès d’un primer reconeixement per efectius del SEM ha demanat l’alta voluntària.

L’avís de l’accident ha estat a un quart de 7 de la tarda i ha provocat talls intermitents de vehicles a la zona en una hora força transitada.

En el servei hi han actuat efectius de bombers, del SEM, dels Mossos i de la Policia Local.

Un comentari

  1. César 1 Novembre 2019 en 10:19

    El turisme pujava correctament en sentit capa el Plà, no feia cap gir a l’esquerra, va ser la furgoneta que es va saltar l estop del lateral dret.

Deixa un comentari