//Un vallenc denunciat una hora més tard de ser posat en llibertat

Un vallenc denunciat una hora més tard de ser posat en llibertat

El vallenc, de 34 anys, va ser detingut per conduir sense punts al carnet i sota els efectes de les drogues, i després de sortir en llibertat va ser detingut per un presumpte furt a Camp Clar

per | 2019-12-10 13:05:2810/12/2019 13:05 | 0 comentaris

Els Mossos d’Esquadra van tornar a detenir aquest dilluns a un home, de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls, que ja van detenir el passat 28 de novembre pels mateixos motius: tenia una ordre de recerca i detenció judicial, circulava sense punts al carnet, i en la prova indiciària va donar positiu per drogues.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de 9 del matí a la TP-7225 a Constantí, on els Mossos estaven fent un control de drogues i alcohol. Els agents van aturar una furgoneta d’una empresa de paqueteria i van comprovar que el conductor tenia pendent una ordre de detenció judicial per no haver-se presentat a la causa oberta pels fets del dia 28 de novembre. Així mateix, també van comprovar que un altre cop estava circulant sense disposar de permís de conduir en vigor per pèrdua de punts, motiu pel qual van obrir unes noves diligències penals.

Els mossos van fer-li la prova de drogues i de manera indiciària el conductor va donar positiu per diverses substàncies estupefaents. També en aquest cas, la denúncia administrativa es farà efectiva quan el laboratori confirmi el positiu de drogues.

El detingut ja suma tres procediments anteriors per delictes relatius al trànsit, tots tres per conduir sense punts al carnet.

El detingut va passar aquest dilluns, 9 de desembre, a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

D’altra banda, es dona la circumstància que poc més d’una hora més tard de la seva posada en llibertat l’home va ser denunciat per una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona per haver comès presumptament un furt en un establiment comercial del barri de Camp Clar.

Deixa un comentari