//Un vallenc detingut per un robatori amb força a Montblanc

Un vallenc detingut per un robatori amb força a Montblanc

També es va detenir una vallenca acusada del delicte de receptació de material robat. Els dos casos passaren a disposició judicial

per | 2019-02-06 16:52:1906/02/2019 16:52 | 0 comentaris

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dilluns, 4 de febrer, un home de 52 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Valls com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un establiment.

La investigació policial es va iniciar el mes de juny de l’any passat arran del robatori en un restaurant de Montblanc. Sobre les 4 de la matinada el lladre va forçar el cadenat d’una reixa metàl·lica que protegia una finestra de l’establiment, va extraure la finestra del marc i va accedir al restaurant. De l’interior, es va endur 100 euros en efectiu i dos telèfons mòbils.

Els investigadors que es van fer càrrec del cas, mitjançant diverses gestions policials, van saber que un dels dispositiu mòbils, valorat en més de 500 euros, s’havia donat com a pagament a una veïna de Valls a canvi de substàncies estupefaents.

Els Mossos van identificar el presumpte autor del robatori. Es tractava d’un home que el 2018 ja havia esta detingut per un robatori amb força en una benzinera a Valls.

Paral·lelament, els investigadors van identificar i detenir el passat 30 de gener una dona de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Valls, com a presumpta autora d’un delicte de receptació.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin citats.

Deixa un comentari