//Un vallenc detingut per robar a dins d’un cotxe a Valls

Un vallenc detingut per robar a dins d’un cotxe a Valls

La detenció la van fer els Mossos dissabte. Els agents li van interceptar unes eines que havia robat a dins d’un cotxe estacionat al pàrquing de la Cooperativa de Valls

per | 2018-04-16 16:10:0916/04/2018 16:10 | 0 comentaris

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte un home de 33 anys, veí de Valls, com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior d’un vehicle.

La detenció es va produir a la 1 del migdia del 14 d’abril, quan una patrulla de seguretat ciutadana va localitzar un home al carrer Muralla de Sant Francesc de Valls amb una actitud sospitosa.

Entre els objectes que duia hi havia: un parell de tornavisos, uns guants negres, una petita lot, unes tenalles i una navalla multiús.
Els agents van comissar preventivament aquests objectes.

Més tard, a l’aparcament de la Cooperativa de Valls es va localitzar un cotxe amb el vidre posterior dret trencat i tot l’interior regirat. La propietària del vehicle saquejat va manifestar que havia deixat el cotxe estacionat al voltant de les 7 de la tarda de divendres, i entre els objectes denunciats com a sostrets hi havia una navalla multiús.

Els agents van confirmar que la navalla sostreta coincidia amb la comissada preventivament a l’home que de matinada s’havia identificat a les proximitats de la Cooperativa de Valls. Tot seguit, es va localitzar i detenir el presumpte autor del robatori.

El detingut, que acumula quatre antecedents per delictes contra el patrimoni, va ser posat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició del jutge.

Deixa un comentari