//Un policia local de Valls fora de servei agafa un lladre

Un policia local de Valls fora de servei agafa un lladre

Els fets van passar el passat 5 d’agost a un quart de 5 de la tarda. L’home havia robat diners d’un supermercat del carrer Germans Sant Gabriel

per | 2019-08-07 11:33:0507/08/2019 11:33 | 0 comentaris

Gràcies a l’actuació d’un agent de la Policia Local de Valls es va procedir a la retenió d’un home que havia robat a la caixa registradora d’un supermercat del carrer Germans Sant Gabriel de Valls . També destacar que la seva parella no va ser detinguda però si imputada pel delicte d’encobriment. Els fets van passar el passat dilluns 5 d’agost a un quart de 5 de la tarda.

Segons ha pogut saber aquest rotatiu, el lladre, que era un veí de Barcelona, però que darrerament vivia al Pla de Santa Maria, estava a dins del supermercat a prop de la caixa registradora, aprofitant que la treballadora ajudava una altra persona, va posar la mà a dins i va agafar un grapat de bitllets i es va escapar corrent. En la cruïlla entre el carrer de les Monges i el Pati hi havia un policia local fora de servei que, a l’escoltar crits i un home que corria, va suposar que hi havia hagut un delicte i va actuar, retenint l’home. Van arribar tres policies locals , també va arribar una dona i va agafar els diners que l’home li donava d’amagat per guardar-los, acció que van veure els altres policies.

Encara que segons la denúncia es van robar 330 euros, la policia local només en va poder recuperar 230.

Els Mossos es van fer càrrec de l’home que el van detindre  és sospitós d’un presumpte robatori a la benzinera del Pla fa uns dies.